Ходя на протести, организирани от българи и от български организации

...
Ходя на протести, организирани от българи и от български организации
Коментари Харесай

Костадинов: Членството ни в НАТО е заплаха за националната сигурност

Ходя на митинги, проведени от българи и от български организации – този митинг не беше проведен от българи. Имаше апел за принуждение. Не видях апел за мир – имаше апел за война, за присъединяване в спора. Службите може би са „ проспали “ наличието на членове на Сирийската свободна войска, батальон „ Азов “ и други „ терористични организации “. Това разяснява водачът на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов в ефира на бТВ.

„ Там имаше апели за война, нямаше апели за мир, там имаше апели за разпра с Русия, с руснаците. Като цяло, там се гориха съветски флагове. Вие знаете, че ние единствено няколко дни преди този момент имахме и то много по-голям протест от този, който беше против американската интервенция във вътрешните работи. Ние не сме си разрешили да горим американския байрак по една доста елементарна причина. Държавното знаме и флага на една страна е знак както на неприятната, по този начин и на положителната част от тази нация “, съобщи Костадинов.

„ България не би трябвало да има никакво друго присъединяване в този спор, с изключение на посредническо, вземайки както страната на Украйна, по този начин и страната на Русия “, сподели Костадинов.

Според него участието в НАТО и Европейски Съюз би трябвало да обслужва българския народен интерес, а в противоположен случай „ ще си намерим други “ контракти и структури, в които да бъдем част.

Лидерът на „ Възраждане “ дефинира участието в Алианса като „ опасност за националната сигурност “ поради понижения защитителен потенциал на българските въоръжени сили. Според него правилото, че офанзива против една страна членка е офанзива против всички не е заповеднически и предстои на пояснение.

„ Възраждане “ ще работи за избор на съмнение против държавното управление поради политиката в областта на националната сигурност.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР