Ходила съм около 5-6 пъти на автомивката на Георги Семерджиев.

...
Ходила съм около 5-6 пъти на автомивката на Георги Семерджиев.
Коментари Харесай

Симона Радева: Бях си забравила ключовете при Георги Семерджиев, той ме помоли за стълба

Ходила съм към 5-6 пъти на автомивката на Георги Семерджиев. Тогава работех в столичното 1-во районно управление (на МВР). Миех си колата ". Това сподели Симона Радева пред Софийския градски съд преди минути.

" Не съм била очевидец на самия случай. В късния следобяд преди злополуката бях в региона. Пих кафе с едно момиче " изясни Радева.

Около 23 часа стигнала до дома си в кв. " Банишора ". Тогава се сетила, че евентуално ключовете й са в автомивката. Тръгнала натам, обадила се на Семерджиев. Той не вдигнал. След това се чула с мияча, била го записала като Зоро. Питала го дали ключовете й са там. Той обяснил, че ще ревизира. Тя към този момент карала натам.

На бул. " Черни връх " видяла злополуката. Спряла, звъняла на гаджето си Мирослав Якимов. Той работел в 4-то районно управление (на МВР), точно той дава отговор за региона на злополуката. Мъжът бил там, както и доста други чиновници. Радева изясни, че и гаджето й познава Семерджиев.

Говорила с приятеля си, обяснила му, че си не запомнила ключовете на автомивката. Тогава се обадила отново на Зоро. Разпознала гласа на Семерджиев. Тонът му бил спокоен. Помолил я да вземе стълба от автомивката му и да я донесе пред дома му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР