Ходил съм в Осемте джуджета, но в качеството си на

...
Ходил съм в Осемте джуджета, но в качеството си на
Коментари Харесай

Апелативният прокурор на София: Само като клиент съм ходил в „Осемте джуджета“, както и голяма част от съдиите

Ходил съм в " Осемте джуджета ", само че в качеството си на клиент. Това съобщи апелативният прокурор на София Радослав Димов на чуване във краткотрайната парламентарна комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов.

Димов акцентира, че ресторантът „ Осемте джуджета “ се намира зад Софийския областен съд (СРС) и огромна част от съдиите са ходили да обядват там. „ Имаше изключителна кухня “, сподели той и посочи, че също така живее на същата улица.

Димов е безапелационен, че не е ходил в клуб „ SS “, че не познава убития Мартин Божанов – Нотариуса и не знае нали той е влизал в постройката на Софийската районна прокуратура (СРП).

Апелативният прокурор на София изясни, че за Нотариуса знае това, което е известно в професионалните среди, а точно, че Нотариуса се е занимавал с имотни измами. Той заяви и че не е виждал прокурори в „ Осемте джуджета “, както и че не му е известно да има отчет в ГДБОП за връзките на и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов с Петьо Петров – Еврото.

Сред членовете на комисията настана и спор за метода на водене и спазването на реда. Започнаха да валят обвинявания сред депутатите, че сега се води предизборна акция и някои от политическите партии си вършат пиар. Въпреки, че част от членовете на комисията напуснаха съвещанието, неналичието на кворум не е причина за прекъсване на чуването.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР