Ходенето по срещи и търсенето на перфектния мъж не е

...
Ходенето по срещи и търсенето на перфектния мъж не е
Коментари Харесай

Когато си падаш по някого, но светне червена лампичка! 7 истински криндж истории от срещи

Ходенето по срещи и търсенето на съвършения мъж не е лека работа. Излизаш с някого, харчиш пари по заведения и таман стартира да ти подхожда индивидът против теб и се оказва, че живее с родителите си и майка му му избира облеклата. 

Всъщност червени лампички могат да светват на разнообразни стадии и най-гадното е, когато таман си вдлъбнат и хоп! Червена лампичка. Точно такива истории описват девойки в Reddit, като някои от тях са повече от кринджи. Ето ги и тях:

" Писахме си много време, след това излизахме седмици и най-после той безусловно отникъде ме попита по какъв начин се споделям. "

" Малко преди да излезем правихме секс. След това отидохме на домашно празненство, той пусна песента I Just Had Sex и сподели на всички какви сме ги правили. "

Виж още: Петима българи, които са имали доста по-ужасна и скапана седмица от всички нас

" Имам проблем с някои сметки и той ми сподели, че най-малко съм хубава, тъй като другояче нямам късмет. След това се държеше като че ли ми е направил комплимент, че съм красива. "

" Приятелка попита момче, по което си падах дали ме харесва. Той я излъгал и споделил, че е гей, а по-късно описа историята в обществените мрежи. "

" След втората ни среща той ми се обади и ме попита какъв брой време би трябвало да излизаме преди да се сгодим ".

" След първата ни среща той ми писа, с цел да ми каже какъв брой е благополучен, че съм умна, тъй като не би понесъл да имаме глупави деца ".

Виж още: Топ 10 на най-романтичните и безумно глупави звездни прояви от любов 

" Отидохме на среща в скъпо заведение, като той парадираше с това, че може да си разреши всичко в менюто. Накрая ме накара да си разделим сметката и не остави нищо за бакшиш. "

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР