Ходът на компанията е продиктуван от интереси към 5G мрежитеSupermicro

...
Ходът на компанията е продиктуван от интереси към 5G мрежитеSupermicro
Коментари Харесай

Supermicro отваря втори завод за сървъри в САЩ

Ходът на компанията е подбуден от ползи към 5G мрежите

Supermicro уголемява производството на сървъри на територията на Съединени американски щати
(снимка: Supermicro)

Производителят на сървъри за дейта центрове Supermicro възнамерява да открие нов цех за монтаж в Съединените щати. Предприятието евентуално ще се намира в Орегон, на Източното крайбрежие или в Средния запад, заяви Ройтерс, базирайки се на изпълнителния шеф на компанията Чарлз Лианг.

Supermicro доставя сървъри на компании, профилирани в облачните услуги, като прави както самото планиране, по този начин и производството. Компанията заема междинна позиция сред играчи на този пазар като Hewlett-Packard Enterprise, които създават системи, само че разчитат на външни производители, и Quanta Computer, които създават системи, създадени от други.
още по тематиката
Сглобяването на сървърите Supermicro към този момент е съвсем отмерено разпределено сред предприятията в Тайван и централата на компанията в Сан Хосе, Калифорния. Някои артикули се създават в Китай и се доставят на китайски клиенти, разяснява Чарлз Лианг.

Изборът за ново произвеждане на сървъри в Съединени американски щати на място, друго от Сан Хосе, е подбуден от желанието компанията да понижи разноските, което ще й разреши да предложи по-ниски цени. Въпреки това Supermicro възнамерява тази година да разшири площадката в Сан Хосе с нова постройка с повърхност от 8360 кв. метра за произвеждане и 10 960 кв. метра склад.

Разширяването се постанова, защото Supermicro навлиза на пазара на съоръжение за 5G мрежи, които ще изискват повече сървъри, в сравнение с мрежите от предходно потомство. Очаква се клиентите да търсят съоръжение, създадено в Съединени американски щати.

Supermicro обаче изследва и опцията за разширение на индустриалните си благоприятни условия в една от азиатските страни. Най-вероятно това ще е Тайван.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР