Ходът дойде два дни след публикуването. В бележка на уебсайта

...
Ходът дойде два дни след публикуването. В бележка на уебсайта
Коментари Харесай

Правителството на Сунак тихо изтрива осъдителния доклад за шлепа Bibby Stockholm

Ходът пристигна два дни след публикуването. В записка на уеб страницата на държавното управление се споделя единствено, че отчетът е „ оповестен по простъпка “. ден след публикуването.

Министрите на господин Сунак преди този момент отхвърлиха да разгласяват оценка на въздействието върху равенството за мощно спорния проект за настаняване на мигранти в Биби Стокхолм на брега на Дорсет.

В Септември, тогавашният министър на имиграцията Робърт Джерик сподели на депутата от Лейбъристката партия Зара Султана, че такива оценки са „ за вътрешна приложимост “ и „ не се разгласяват рутинно “.

Оценката, оповестена в сряда, откри, че политиката за настаняване до 500 единични мъже на шлепа – понастоящем дебаркирал в Портланд – беше „ непосредствено дискриминационен във връзка с възраст (и) пол “, защото шлепът е подобаващ единствено за мъже на възраст от 18 до 65 години.

В документа обаче се отбелязва, че Законът за равенството позволява сходна дискриминация, в случай че е „ оправдана като съразмерно средство за реализиране на легити...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР