Хода Котб наскоро разкри за медицинския страх на дъщеря си,

...
Хода Котб наскоро разкри за медицинския страх на дъщеря си,
Коментари Харесай

Хода Котб разкрива как Ал Роукър, Савана Гътри се появиха при семейството си по време на престоя на четиригодишното си дете в интензивното отделение

Хода Котб неотдавна разкри за медицинския боязън на щерка си, който я приведе в интензивното поделение за няколко дни първоначално 2023 година Според водещата на Today „ нещата са се нормализирали “ от този момент с помощта на помощта на нейното село.

Говорейки с People, Kotb разкри, че нейните съ-водещи в Today Ал Роукър и Савана Гътри са посочили поддръжката си за фамилията й, защото тя е пропуснала работа, с цел да бъде с щерка си в болничното заведение.

Котб си спомни, че се е чувствала като „ в локва “, когато Рокър се появи в болничното заведение, с цел да я посети. Тя добави, че Гътри е завела и по-голямата си щерка Хейли в мола със личните си деца, до момента в който Хоуп е била лекувана в болничното заведение. Тя също се появи на празненството за рождения ден на Хоуп и оказа помощ, когато Котб „ се усещаше претрупан “.

„ Тя споделя: „ Ще проведа съд. Разбрах. Не е нужно да се тревожите за нищо. Ще приказвам с всички тези майки “, показа Котб.

Въпреки че не споделя естеството на незабавната здравна помощ на Хоуп, Котб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР