Хоакин Финикс ще вземе награда Оскар. Това е ясно на

...
Хоакин Финикс ще вземе награда Оскар. Това е ясно на
Коментари Харесай

Блатечки смята, че Финикс само се криви в Жокера, предизвика куп шеги във фейсбук

„ Хоакин Финикс ще вземе премия Оскар. Това е ясно на всички. Но аз персонално се сещам най-малко за 50 артиста, и американски, и най-малко 20 български, които ще изиграят тази роля в случай че не по-лошо, тъкмо колкото него добре. Така че… не считам, че това е върхово актьорско достижение, несъмнено.
Ами политика, това е ситуацията. Много елементарно е да се кривиш. Много е елементарно да се правиш, че имаш гърбица, да се смееш изкуствено, да танцуваш и да се правиш на… крив човек. Това е елементарно – хората, които се занимават с тази специалност, са наясно с това. Много по-трудно е да изградиш същински бездънен, прочувствен облик, какъвто прави Леонардо ди Каприо. Много е мъчно, в действителност. “
Така Асен Блатечки разяснява в „ Треска за Оскари “ по Nova ролята на Хоакин Финикс като „ Жокера “, за която същият завоюва „ Оскар “, БАФТА, „ Златен глобус “ и куп други награди.
Изказването на българския артист направи същински взрив в обществените мрежи. Резонно множеството отзиви приканиха Блатечки да изиграе идващия Жокер. Имаше обаче и такива, които споделиха мнението му.
Ето най-интересните реакции в обществените мрежи:
" Целият ми фийд за Блатечки приказва, да, трябваше да го гугълна с цел да схвана какво става.
Можем да създадем цяла поредност:
Асен Блатечки за Лионел Меси: " Кво е това джудже, уе? Знам най-малко петима от някогашния ми 6А клас, дето ритаха по-добре от тоа. Я да пристигна у махалата, кат му вкарам два шамара да видя дали ще играе.
Асeн Блатечки за Кандински: Къф е тоа писач, уе. Съседите ми от трети етаж маат с четката не по-зле, боядисаха ми спалнята за 50 леа, а тоа Кандински си изтръскал четчицата и се е изпразнил върху платното, и му желаят 5 милиона! Къв е тоа свет, уе?
Асен Блатечки за Вивалди. Кво е това, т`ва музика ли е? Аз като си пусна остарялата прахосмукачка дружно с шейкъра се получава по-добра музика.
Асен Блатечки за Брус Лий: Ее, къв е тоя, ве. Брад Пит го направи за смях във кино лентата на Тарантино, аз не знам що го хвалят толкоз. Аз познавам най-малко трима от блока, дето може да набият и Брус Лий, и Брад Пит по едно и също време.
Асен Блатечки за Джон Стайнбек: Къв е тоа, бе. Писал бил. Всеки мое написа. Ей на, във Фейсбука всички ми преатели пишат. Навсякъде ме цитират. Събрал съм повече лайкове от Стайнбек и от всичките теа. "
Дахер Ламот/Блогър, академик, преводач
Една от обичаните ми книги е ``С усет на парещ шоколад``. Подари ми я Ирмена Чичикова на един рожден ден преди доста години.
Та в тази книга ``подправката`` е в основата. Уточнение за тези дето ще ме обвинят, че съм ``мерудия във всяка манджа``
Ма тук, драги ми писачи и съотечественици, поклонници на ``корекомските хора`` сте сбъркали доста упреквайки и омаловажавайки мнението на един извънредно добър български артист. Същия има безспорното изначално право да изрази мнение, още повече като експерт.
Преди години, когато гледах в едно нощно шоу в национална телевизия на Англия Колин Фарел, след фотоси на филм в България, за който България по негово гледище обезпечи безспорна цялост, и от България е видял единствено хотела и гледката от хотела до снимачната площадка, и България го е черпила с най-елитните проститутки, тъй като той ги е поискал, на въпроса- КАК Е БИЛО В БЪЛГАРИЯ? КАКВА Е БЪЛГАРИЯ-КОП.О. ОТГОВОРИ - ``В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ПРОСТИТУТКИ И ЕДНИ МЪЖЕ (ТОГАВА съдебна експертиза ИЗПРАВИ В СТУДИОТО И Гражданско отделение ИЗИГРА), КОИТО СА ОБЛЕЧЕНИ В КОЖЕНИ ДРЕХИ, ГЛАВИТЕ СА ИМ ОБРЪСНАТИ, И ТЕ ГЛЕДАТ СЯКАШ ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ ТИ ОТРЕЖАТ ГЛАВАТА...``???!!!
ОПИТАХ съдебна експертиза ДА СПОДЕЛЯ ПРЕДАВАНЕТО, НО ТУБАТА МИ КАЗА, ЧЕ Е ЗАБРАНЕНО ЗА ТЕРИТОРИЯТА.
ТОГАВА ПРЕСЪЗДАДОХ СЛУЧИЛОТО съдебна експертиза ТУК, И БЯХ НАПАДНАТА, ЧЕ ЧОВЕКА Е ПРАВ.
Е, КВО МУ ПРЕЧИ НА НАШИЯ БЛАТЕЧКИ ДА Е ПРАВ?!
АЗ ПЪК СЪМ СЪГЛАСНА С НЕГО!
РЕАКЦИЯТА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ГОВОРИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ИЗОБЩО съдебна експертиза ЗАМИСЛЯТЕ, АКО ИЗОБЩО съдебна експертиза ЗАМИСЛЯТЕ.
А, ПРИЯТЕН Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ДЕН! "
София Георгиева/певица
От българи съм чувала, че могат да играят по-добре от Хоакин Финикс, че Майкъл Джексън не може да танцува, че Мерилин Монро и Моника Белучи са грозновати провинциалистки. И се чудя що все така не можем да улучим златната среда - или одобряваме безусловно безрезервно всичко западно и непознато, или изцяло ни липсва всякакво почитание към непознатите достижения и гении. Огромна липса на национално и личностно самочувствие, което отвън бъзиците по адрес на Блатечки и сие, безпределно ме натъжава в последна сметка.
Юлия Ал-Хаким/журналист
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР