Хоакин Финикс, Ема Стоун и Педро Паскал в момента са

...
Хоакин Финикс, Ема Стоун и Педро Паскал в момента са
Коментари Харесай

Хоакин Финикс, Ема Стоун и Педро Паскал накуп в нов уестърн

Хоакин Финикс, Ема Стоун и Педро Паскал сега са на върха на кариерите си. Актрисата от взе втория си за основна роля на тазгодишната гала, до момента в който Хоакин Финикс към този момент е с една статуетка за ролята си в. Педро Паскал, който гледахме в  пък има номинации за Еми и Златен глобус.
 Joker: Folie à Deux с Лейди Гага и Хоакин Финикс - милионите, които ще вземат за продължението на
Милионите, които ще вземат Хоакин Финикс и Лейди Гага

Говорим за доста милиони

И на тримата обаче им следва да се съберат дружно на огромен екран в Eddington - новият филм на режисьора Ари Астер, прочут с хорър мистериите си " Наследствено " и.

Първо бе оповестено, че присъединяване ще вземе, до момента в който в този момент разбираме, че звездният състав ще бъде допълнен от,  и, който последно гледахме в. Подробностите за сюжета обаче се пазят в загадка. Въпреки това за Eddington се допуска, че ще бъде уестърн.

Освен режисьор, Ари Астер е и сценарист на кино лентата, както и продуцент дружно с Ларс Кнудсен от Square Peg, написа Deadline. От дребното, което е ясно обаче, въпреки всичко знаем, че работата по продукцията стартира тази седмица.

Ари Астер към този момент е работил един път с  - в сюрреалистичната комедия на ужасите Beau Is Afraid. За ролята си артистът получи номинация за Златен глобус, макар че филмът направи едва показване в бокс офиса.
 Във
Педро Паскал и Ванеса Кърби влизат във " Фантастичната четворка "

Филмът се задава следващата година

Преди да снима нашумелия " Мидсомар " с присъединяване на, режисьорът избухна с " Наследствено " от 2018 година с присъединяване на Тони Колет. Свръхестественият хорър започва на фестивала Sundance, а откакто потегли по кината, съумя да завоюва над 82 милиона $ и бе най-касовият филм на компанията A24 до излизането на миналогодишния притежател на Оскар " Всичко на всички места едновременно ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР