Хоакин Финикс е готов да се завърне в ролята на

...
Хоакин Финикс е готов да се завърне в ролята на
Коментари Харесай

Хоакин Финикс е готов да се завърне като Жокера

Хоакин Финикс е подготвен да се завърне в ролята на Жокера, разкри самият той в изявление. Световно известният артист получи следващо самопризнание за ролята си на лудия изверг от Батман в лентата на Тод Филипс.

В изявление за американско предаване, Финикс дава отговор на въпроса дали възприема Жокера като мечтаната огромна роля и дали е отворен за продължение на кино лентата.
“Жокера ” разруши международния бокс офис с над 93 млн. $ за премиерния си уикенд Адаптацията по комикси на DC, в която основната роля е поверена на Хоакин Финикс, се изкачи на четвърта позиция в международната ранглиста по облага
“Не съм възприемал това като моята мечтана роля. Но в този момент, почтено казано, не мога да спра да мисля за нея. Говорих с Тод неведнъж какво още можем да създадем по принцип, да работим и отсега нататък дружно, само че и по-конкретно – дали има още какво да създадем с Жокера”, споделя той.

Режисьорът на кино лентата също е отворен за продължение. В свое изявление Филипс разяснява, че е подготвен на всичко, стига Хоакин Финикс да работи с него.

“Няма различен човек като него. Ако е подготвен да създадем продължение и в случай че хората харесат този филм, и в случай че от “Уорнър” дойдат и ни кажа “Знаете ли какво? Ако измислите нещо”… Имам чувството, че той и аз можем да измислим нещо извънредно готино”, разяснява Филипс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР