HMRC започва репресии срещу избягващите данъци от днес, тъй като

...
HMRC започва репресии срещу избягващите данъци от днес, тъй като
Коментари Харесай

Предупреждение от HMRC като нови данъчни правила за британците, които използват eBay и Vinted, въведени днес

HMRC стартира репресии против избягващите налози от през днешния ден, защото се вкарват нови правила за известни странични платформи за боричкане.

От през днешния ден (1 януари) известните странични уеб страници - в това число eBay, Vinted, Airbnb, Fiverr, Upwork, Uber, Deliveroo и Etsy - би трябвало да записват какъв брой пари хората вършат посредством тях и да го рапортуват на данъчната работа. След това HMRC ще употребява тези данни и ще ги съпостави с отчети за самокритика от обособени лица.

HMRC споделя, че тези нови данни ще им разрешат да ревизират за несъответствия, което им дава съображение да стартират следствие. в случай че има подозрения за укриване на налози. Данъчната работа влага към £37 милиона в новата самодейност и наема 24 чиновници на цялостен работен ден, с цел да започват и наложат новите ограничения.

В Обединеното кралство можете да спечелите £1000 спомагателен приход всяка данъчна година дружно с постоянната си работа - това е известно като вашата надбавка за търговия. Ако вършиме повече от това, тогава ще т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР