HMI (Hygiene Medical Industry Co., Ltd.) става един от основните

...
HMI (Hygiene Medical Industry Co., Ltd.) става един от основните
Коментари Харесай

Производител на хигиенични средства е новият спонсор на Етър

HMI (Hygiene Medical Industry Co., Ltd.) става един от главните спонсори на Етър, откакто двете страни подписаха контракт за партньорство. Новият спомоществовател бе показан през днешния ден от ръководителя на УС на Етър Деян Куздов и члена на клубната администрация Любомир Филипов.

„ Искам да изкажа своята признателност за партньорството, което започваме. Дадохме поръчка, че ще търсим поддръжка от локалния бизнес. Една от най-големите локални компании даде своето единодушие да си партнираме. Благодаря на господин Евгени Костадинов и на господин Виктор Азманов. Те към този момент са част от нашия клуб”, съобщи Деян Куздов и връчи фланелка с № 1 на Евгени Костадинов. Такава ще получи и Виктор Азманов, който не съумя да участва на конференцията. Двамата получиха и вип клубни карти.

„ Благодаря на "ХМИ ", че се отзоваха и ще ни оказват помощ. Договорът ни е до края на шампионата, а когато Етър остане в Първа лига, ще преподпишем нов с още по-добри параметри”, съобщи Любомир Филипов.

„ Ситуацията в страната е тежка, желая да уверя всички, че вирусът съществува и не вярвайте на тези, които горят маски. Ние всички би трябвало да сме дружно. Нека всички компании от В. Търново да участваме дружно и помогнем на футбола. Ние оказваме помощ и на ХК „ Етър-64”, само че в този момент ще оказваме помощ и на футболния Етър. Нашите деца би трябвало да спортуват, а батковците би трябвало да им дават образец. Самият аз също съм бил младеж на Етър. Клубът в този момент не е добре, само че в случай че се обединим, ще му помогнем. Вярвам на новото управление и играчите, че ще излезем от тази рецесия. Новият треньор е млад и перспективен, знае какво прави. Кметът Даниел Панов също оказва помощ. Заедно, дружно и единствено дружно. Очаквам да тръгнем към победи”, съобщи Евгени Костадинов.

Занапред на формалните екипи на Етър за мачовете на гърба над номера и на двата ръкава ще стои логото на HMI.

Hygiene Medical Industry Co., Ltd. е най-големият производител на професионални средства за хигиена и стерилизация в България – биоциди, професионални детергенти и индустриални обезмаслители, щадящи околната среда и осигуряващи високоефективна отбрана и комфорт на служащите, чиновниците, клиентите на нашите клиенти. От основаването си компанията влага в изследване и създаване на нови артикули и услуги, произвеждане и дистрибуция, осведомителни технологии и човешки запаси, с цел да може сполучливо и навреме да отговори на изменящите се пазарни потребности. От 1994 година HMI Co., Ltd. създава и предлага висококачествени средства и решения за стерилизация, и през днешния ден е водач на българския пазар в доставката на биоциди за опазването на здравето, обслужвайки над две трети от медицинските заведения в страната.

Иновативни и ефикасни, основани в идеалните индустриални условия, с обезпечено качество и генезис на суровините, и изцяло покриващи условията на международните системи за качество, нашите артикули удовлетворяват по най-хубавия метод всички професионални потребности от хигиена, стерилизация, дезинфекция и надзор на инфекции. Ние предлагаме богата продуктова гама от препарати в необятен антисептичен набор, детергенти за всички области на почистването и поддръжката на всички типове повърхности и материали в съвършено положение, осигурявайки им оптимално дълъг живот, както и артикули със особено предопределение.

Първи в Източна Европа създадохме ново потомство биологични препарати въз основата на микроорганизми и ензими – hmi® bioforce, които взеха решение голям брой до неотдавна неразрешими проблеми в почистването и обезмирисяването. Използвайки естествени биологични процеси и съставни елементи от природата, те работят безпогрешно и в пъти по-ефективно от химичните препарати, като в същото време са безвредни за индивида и околната среда.

В HMI осъзнаваме, че високото качество на продуктите ни не е задоволително да задоволи изцяло потребностите на клиента. Като добавена стойност към нашите артикули и услуги, ние предлагаме експертни съвещания и образования, създаваме самостоятелни хигиенични и дезинфекционни проекти, срещайки и удовлетворявайки всяка характерна нужда на клиента. Нашите отличнно подготвени представители и експерти, оказват помощ на клиентите ни да отговорят на санитарните и хигиеничните си потребности по най-ефективния за тях метод, заплащайки обективна цена.

.native-ad-suggested-news { position: relative; margin-bottom: 40px; width: 100%; padding: 20px 0; border-top: 1px solid #e7e7e7; border-bottom: 1px solid #e7e7e7; }.native-ad-suggested-news h2,.native-ad-suggested-news h2 a { font-weight: normal; margin-bottom: 10px; font-family: `Roboto Slab`,serif; color: #000!important; }.native-ad-suggested-news h2 { margin-bottom: 10px; }.native-ad-suggested-news.img-responsive { width: 100%; }.native-ad-suggested-news.img-wrapper { overflow: hidden; }.native-ad-suggested-news.native-ad { display: block; width: auto; height: 18px; background: #ffffff; float: left; bottom: 0; }.native-ad-suggested-news.ad-link { display: inline-block; float: right; margin-right: 4px; line-height: 8px; font-family: Roboto,sans-serif; font-size: 12px; line-height: 10px; color: #777; }.native-ad-suggested-news.barcode { display: inline-block; float: left; width: 13px; height: 10px; margin-right: 5px; border-radius: 0; max-width: 13px!important; }.video-bellow-article { position: relative; display: block; } function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР