HMD Global, най-големият европейски производител на смартфони, обяви, че вече

...
HMD Global, най-големият европейски производител на смартфони, обяви, че вече
Коментари Харесай

Производството на Nokia се завърна в Европа

HMD Global, най-големият европейски производител на смарт телефони, разгласи, че към този момент създава 5G смарт телефони в Европа. Първото устройство на компанията, слязло от поточната линия е Nokia XR21, към този момент наличен за закупуване от корпоративните клиенти на компанията. Тази стъпка затвърждава общия капацитет за напредък на смарт телефоните в Европа, като Canalys предвижда, че европейският пазар на смарт телефони ще се усили със 7% през 2024 година.

" Развълнувани сме, че произвеждаме нашия емблематичен свръхиздръжлив 5G смарт телефон Nokia XR21 в Европа. Посветени сме на вложенията в сигурността, технологиите и индустриалните процеси, които вършат нашите устройства по-сигурни и по-дълголетни ", съобщи Жан-Франсоа Барил, съосновател и основен изпълнителен шеф на HMD Global.

В отговор на изменящите се потребности на корпоративните клиенти HMD създаде благоприятни условия и процеси за преместване на производството на устройства в Европа.
 На какви цени ще се продават у нас новите Nokia G22, Nokia C22 и Nokia C32
На какви цени ще се продават у нас новите Nokia G22, Nokia C22 и Nokia C32

HMD Global мести производството си в Европа

Всяко устройство се подлага на строги проби за програмен продукт и злотворен програмен продукт в Европа, като някои корпоративни клиенти изискват спомагателна сигурност взаимно с редица сътрудници в региона на ИТ сигурността. Данните се съхраняват предпазени в Европейски Съюз: С фокус върху софтуерната сигурност и отбраната на персоналните данни при проектирането, потребителските и корпоративните данни от всички смарт телефони, създадени от HMD, се съхраняват и обработват на сървърите на HMD във Финландия от 2019 година насам.

Освен че се отличава с висока степен на сигурност, XR21 е конструиран и предвид на устойчивостта. Със документ за устойчивост от боен клас и рейтинг IP69K този смарт телефон устоя на прахуляк, топлота, удари и вода. Като част от непрекъснатия ангажимент на HMD за резистентност, Nokia XR21 е направен по този начин, че да минимизира въздействието върху околната среда: Шасито е направено от 100% рециклиран алуминий, а двудневната батерия поддържа 60% повече зареждания през целия си витален цикъл.

Последващите стадии в европейския индустриален развой ще спомогнат за в допълнение понижаване на излъчванията.
 За първи път от 60 година: Nokia смени логото, тъй като към този момент не прави телефони
За първи път от 60 година: Nokia смени логото, тъй като към този момент не прави телефони

Компанията възнамерява нападателен растеж в нови сектори
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР