Хм. Когато си бивш министър на правосъдието би трябвало да

...
Хм. Когато си бивш министър на правосъдието би трябвало да
Коментари Харесай

Новият морал?! Наш посланик ползва служебния луксозен SUV на Mercedes за отпуската си на Черноморието ни

Хм. Когато си някогашен министър на правораздаването би трябвало да знаеш, че служебната кола не се употребява през отпуската.
Това написа в профила си във "Фейсбук " Магдалена Гигова.

А посланикът ни в Словения Младен Червеняков е пристигнал с нея до имението си в Бяла на Черно море без терзание. Преди да напиша този пост, ревизирах - бил е в годишен заплатен отпуск.
Това прецизира Магдалена Гигова.



Проучване на ФАКТИ сподели, че Младен Червеняков е от квотата на президента Румен Радев при назначението на посланици в чужбина. Справка демонстрира, че с декрет № 85 от 17 април 2019 година на Президента на Републиката Румен Радев е назначен на поста дипломат на България в Словения, встъпвайки в служба на 8 май 2019 година

ФАКТИ се интересува какво е наложило посолството ни в Словения да закупи от първокласните SUV-модели на Mercedes за потребностите на посланика ни?

Това става на фона на напъните на служебният министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров да прокара в изискванията на пандемия от ковид медиците на първата линия да получават жълти стотинки за труда си, а медицинските сестри, санитарите и водачите на коли за спешна помощ съвсем нищо...

Кой в Министерството на външните работи е одобрил българската страна да покрива разноските на служебния лукозен SUV на Mercedes по време на лятната отмора дипломат Младен Червеняков!?

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР