Хлябът е основна храна във всяко домакинство в Обединеното кралство

...
Хлябът е основна храна във всяко домакинство в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Tesco издава „важно“ съобщение до всички купувачи, които купуват хляб след объркване

Хлябът е съществена храна във всяко домакинство в Обединеното кралство – само че съгласно Tesco може да го съхранявате неправилно.

Гигантът на супермаркетите издаде предизвестие към феновете на хляба в цялата страна, като приканва хората да го съхраняват вярно. Тъй като в Обединеното кралство се продават към 12 милиона хляба всеки ден, значимо е да знаете по какъв начин да извлечете максимума от скромната съставна част.

Кризата на разноските за живот значи, че британците държат по-здраво парите си от всеки път и запазването на храната свежа за по-дълго може да ви помогне да спестите пари от извършването на покупки на храна и да намалите питателните боклуци. В скорошно изказване Tesco показа значимата актуализация на хляба, с цел да се увери, че няма да го изхвърлите – и съобщи, че в случай че се съхранява по верния метод, може да се съхранява до шест месеца.

Tesco предизвести: „ Пресният самун може да остарее в границите на 2-3 дни, до момента в който закупеният от магазина самун устоя най-много една седмица, което з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР