Хлевоустата провинциалистка Татяна Дончева отново реши да напомни за себе

...
Хлевоустата провинциалистка Татяна Дончева отново реши да напомни за себе
Коментари Харесай

Позор! Татяна с големия багажник брани тандема Цветан Василев - Костов!

Хлевоустата провинциалистка Татяна Дончева още веднъж реши да подсети за себе си, откакто нейното Движение 21 колкото да мина 1% в коалиция с АБВ на предварителните парламентарни избори. Бившата консултанкта на " Мултигруп " разположи грамадния си багажник в медията, която управлява някогашната глашатайка на Иван Костов - Стоянка Георгиева.

В присъщия си пазарен жанр Дончева надрънка куп нелепости и засипа с обиди законната българска власт.

Явно Законопроектът против вторичното плячкосване на активите на КТБ, препоръчан от депутатите Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид съществено е стреснал тандемът Иван Костов - Цветан Василев, че още веднъж са прибегнали към дрешника с овехтелите кукли.

" Да, българската приватизация бе придружена със покупко-продажби и грабежи, само че без нея основаването на пазарна стопанска система беше невероятно ", разсъждава Дончева.

Провинциалната кака, обаче не споделя и дума за присъединяване на главатаря Костов и приятелите му от кръга " Олимп " в заграбване на предприятия за стотици милиони левове.

Дамата с багажника угодно пропуща и вторичния обир на активите на КТБ, от които толкоз обилно се възползва нейния Господ Цветан Василев.

Милата девойка би трябвало да е наясно, че българските фенове от дълго време са разбрали кои хора приказват през устатата й, и го демонстрираха с нищожния брой гласове в урните на бутиковото й придвижване, което е замязяло на плод и зарзават.
Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР