Хлебарки с имена на бивши гаджета – подарък-отмъщение за Св.ВалентинЗоологическа

...
Хлебарки с имена на бивши гаджета – подарък-отмъщение за Св.ВалентинЗоологическа
Коментари Харесай

Хлебарки с имена на бивши гаджета – подарък-отмъщение за Св.Валентин

Хлебарки с имена на някогашни гаджета – подарък-отмъщение за Св.Валентин
Зоологическа градина в щата Тексас ще означи Деня на влюбените, като кани посетителите да нарекат хлебарки с имената на някогашните си обичани.

В подготвяното събитие, наречено „ Quit Bugging Me!!! “, пазителите в зоопарка „ Ел Пасо “ ще нахранят с насекомите гладни сурикати.

Те ще разположат имената на някогашните сътрудници към залата на сурикатите и ще ги разгласяват в обществените медии, оповестява Би Би Си.

Сара Борего, уредник на събитието, съобщи, че това е "забавен и различен" метод да се отпразнува Деня на Свети Валентин.

"Всички ние имаме „ някогашни “, които към момента не сме преодолели и това е превъзходен метод да накараш пострадалите да се освободят най-малко малко от разочарованието и да се почувстват отмъстени", сподели тя.

Събитието ще бъде излъчено живо във Facebook и на уеб страницата на зоологическата градина.

След като информацията за събитието беше оповестена във Facebook в понеделник, имената на 1 500 някогашни сътрудници незабавно бяха изпратени в зоологическата градина, като най-вече са пристигнали от Германия и Австралия.

Събитието провокира неспокойствие също и в Туитър.

В зоологическата градина и обществените медии ще бъдат изложени единствено първите имена или букви на някогашните любовници.

Г-жа Борего счита, че тази детонация от интерес може да е индикация "че хората са заболели по Св.Валентин", тъй като е прекомерно комерсиален празник.

Тя заяви, че с хлебарките ще бъдат нахранени както маймуни, по този начин и сурикати.

„ Хлебарките са като празник за сурикатите ”, споделя тя. Животните ще получават единствено по една хлебарка, защото насекомите са "еквивалентни на бисквитите" за хората.

Зоопаркът „ Бронк “ в Ню Йорк и Центърът за запазване на природата „ Хемсли “ в Кент, Англия, канят посетителите да вземат участие в сходни събития.

Хенри Уийдън, действен управител на Центъра за запазване на природата, сподели, че Денят на Свети Валентин е добра опция за посетителите да научат за насекомите.

Те ще платят към 2 $, с цел да получат „ за спомен “ документ на хлебарка, кръстена на някогашния им обичан.

"Желанието за възмездие е толкоз огромно, че имаме даже хора, които са подготвени да създадат подаяние от 500 паунда, в случай че бъде сниман някой, стъпчващ хлебарка с изпратеното от тях име", сподели той, само че зоологическата градина отказала и решила да резервира хлебарките живи.

Зоологическата градина в Сидни, Австралия, стига още по-далеч – към посетителите е отправено предизвикателство да вземат участие в съревнование по назоваване на мощно отровна кафява змия на името на някогашен ухажор. Участниците би трябвало да обяснят в детайли на зоологическата градина какво е направил техният някогашен, с цел да завоюват змията, кръстена на него. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР