Хлапак от велинградския квартал Анезица е бил задържан, след като

...
Хлапак от велинградския квартал Анезица е бил задържан, след като
Коментари Харесай

12-годишен открадна 2600 лв. от кола във Велинград

Хлапак от велинградския квартал „ Анезица " е бил арестуван, откакто откраднал сума от 2600 лева от паркиран автомобил в курортния град. Това заяви представителят на пазарджишката Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

Вчера в Районното ръководство на полицията във Велинград бил получен сигнал от 74-годишна жителка на курорта. От автомобила на нейния брачен партньор незнаен отмъкнал сумата от 2600 лв.. Возилото било паркирано на улица във велинградския квартал „ Чепино ". Екип на полицейското ръководство направил оглед и неотложно било подхванато следствие.

С удивление органите на реда открили, че създател на похищението е 12-годишен от велинградския квартал „ Анезица ". С момчето работят криминалисти и контрольор „ Детска педагогическа стая ". И различен младеж е оголен като причинител на обир в курортния град. В събота вечерта в РУ-Велинград бил получен сигнал от 73-годишен гражданин на курортния град.

Той уведомил органите на реда, че незнаен го е заплашил с коса за косене на трева. След това нападателят отмъкнал от жертвата си сумата от 20 лв. и избягал. В резултат на подхванатите дейности „ по горещи следи " чиновниците от РУ-Велинград открили, че създател на грабежа е 15-годишен младеж от същия град.

В наличието на криминалисти, проверяващ служител на реда и контрольор „ Детска педагогическа стая " младежът цялостни признания и предал движимости имащи отношение към осъщественото закононарушение. По случая се води бързо произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР