Хладен уикенд предстои на фона на последните два топли дни.

...
Хладен уикенд предстои на фона на последните два топли дни.
Коментари Харесай

Задава ли се пролетно време след студа? Вижте какво ни чака ...

Хладен уикенд следва на фона на последните два топли дни. Температурите леко падат, а слънцето няма да е толкоз обилно, заяви NOVA.

В събота сутринта ще има условия за мъгли с намалена видимост, с по-голяма възможност в Югоизточна България. От запад на изток ще се заоблачи, вятърът ще се усили в Дунавската низина и западните елементи на Тракия. Над страната ще премине неустойчив леден фронт, който ще намали температурите до интервала сред 9 и 14 градуса. Слаби валежи от дъжд в ниското и сняг по-високо в планините ще има по-късно вечерта и през нощта.

В неделя ще е облачно съвсем над цялата страна с разкъсвания по здрач. Възможни са ръмежи от дъжд в равнинната част на страната и слаб сняг в планините на Югозапад. По-осезаем вятър ще се усеща в областите към крайбрежието. Температури в топлата част на деня – сред 4 и 9 градуса.

На Свети Валентин или Трифон Зарезан в понеделник ще остане хладно, с променлива облачност, разкъсваща се денем. От вторник до края на работната седмица времето още веднъж ще е пролетно – с доста слънце и температури над 15 градуса в някои региони. Едва към идващите почивни дни още веднъж следва захлаждане с валежи от дъжд в равнините и сняг в планините.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР