Хизбула е готова за всяка възможност“Въпреки че предизвиква разногласия, Насрала

...
Хизбула е готова за всяка възможност“Въпреки че предизвиква разногласия, Насрала
Коментари Харесай

Лидерът на Хизбула спира да обявява всеобща война срещу Израел, засега

Хизбула е „ подготвена за всяка опция “

Въпреки че провокира различия, Насрала е считан за воин измежду почитателите си и гласът му има огромна тежест в района.

Хиляди се събраха, с цел да видят дали страната - към този момент наранена от стопански усложнения и политическа неустойчивост - също ще бъде потопена в жестока районна война.

Вместо това, Лидерът на Хизбула насочи някои мощни предизвестия, заявявайки, че Ливан към този момент е замесен във войната.

" Някои настояват, че Хизбула е на път да се причисли към борбата. Казвам ви: Ние сме въвлечени в тази борба от 8 октомври, “ сподели той на тълпата.

„ Някои биха желали Хизбула да взе участие в тотална война, само че мога да ви кажа: това, което се случва в този момент по израелско-ливанската граница, е значимо и не е края. "

Той продължи да заплашва Съединени американски щати и ги прикани да обуздаят Израел от нанасяне на повече цивилни жертви в Газа.

" Вие, американците, можете да спрете експанзията против Газа, тъй като това е вашата експанзия “, сподели той. „ Който желае да предотврати районна война, а аз приказвам на американците, би трябвало бързо да спре експанзията против Газа. “

Кои са Хизбула?

Докато говореше, израелският министър председател Бенямин Нетаняху предупреждаваше „ враговете на север “ на Израел да не ескалират войната – казвайки им: „ Не можете да си визиите какъв брой ще ви коства това. “

< p> Толкова доста измежду поддръжниците на Насрала са склонни и видимо подготвени за война.

Една млада жена, с която разговаряхме, сподели: „ Не мога да излъжа и да кажа, че не се тормозя... Тревожа се за война се случва и хора умират.

" Но в случай че тази война ще освободи Палестина от Израел и ще накара Израел да избледнее, тогава да - желая война да се случи и най-сетне да ни сложи в мир. " < /p>

Прочетете повече:
Хамас умъртви баба си и разгласява видео онлайн

Насрала е запазил доста безмълвие след офанзивите на Хамас предишния месец, които съгласно израелските управляващи умъртви повече от 1400 души - с над 230 отвлечени и отведени назад в Газа.

Както Хамас, по този начин и Хизбула са подкрепяни и финансирани от Иран, само че Насрала сподели на тълпата, че офанзивите на Хамас не са били известни както на Хизбула, по този начин и на Иран.

Дори по време на противоположното преброяване до речта му, Хизбула изстреля залп от удари по Израел, в това число благодарение на избухливи дронове.

Но той наподобява се отдръпна от бездната, като не стреля със стартовия револвер за изцяло по-широко присъединяване на Хизбула - към този момент.

Това евентуално ще се схване с голямо облекчение измежду тези, които се тормозят, че спорът ще разпали доста по-широко публикувана районна война.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР