Хитрино спечели точка при гостуването на Бенковски (Бяла) в среща

...
Хитрино спечели точка при гостуването на Бенковски (Бяла) в среща
Коментари Харесай

Бенковски взе точка у дома от Хитрино

Хитрино завоюва точка при гостуването на Бенковски (Бяла) в среща от ХХIV кръг на Североизточна трета лига. Мачът се игра на градския стадион в град Бяла и беше следен от близо 200 фенове на футболната игра, 20 от които бяха от Хитрино. Срещата стартира доста сполучливо за домакините. Още в 3-ата минута при едно от следващите офанзиви на футболистите от Бяла неразчетени дейности на бранителите на Хитрино помогнаха на Ивайло Вечеславов да излезе на стрелкова позиция с вратаря на гостите Георги Стоянов. От рамките на наказателното поле младият нападател на Бенковски не пропусна и изведе домакините напред в резултата – 1:0.

Рано падналият гол посмути гостите и в идващите минути те заиграха безредно, с еднотипни разигравания и центрирания пред наказателното поле на домакините. От това обаче резултат не се получи и двата отбора се прибраха на почивката с гол преднина за Бенковски(Бяла).

През втората част играта напълно мина в половината на домакините, само че гол и по този начин не падаше. Третото място в класирането за отбора от Хитрино и самочувствието им за водещ тим в групата едвам не им изигра неприятна смешка. Голмайсторите на тима Ивелин Василев и Христо Александров по този начин и не откриха правилния път към вратата на Александър Ангелов, който апропо се трансформира в воин на мача, спасявайки не един и два техни шутове. Все отново, в 75-ата минута влезлият като запаса Расим Нурханов употребява безредие в наказателното поле на Бенковски и от рамките на наказателното поле възвърне равенството – 1:1.

Последваха нови офанзиви към вратата на домакините, нови центрирания и нови пропуски на Христо Александров, Ивелин Василев и Расим Нурханов. Шут на Межнун Ахмедов от Хитрино натресе гредата зад вратаря Александър Ангелов. В интерес на истината в последните минути и домакините удариха греда след шут на Стамен Владимиров.

За Бенковски това е второ тъждество от началото на шампионата, до момента в който за гостите от Хитрино това е седмо тъждество. В идващия кръг, който ще се играе на 18 април (сряда) от 16:00 часа, Бенковски ще гостува на Локомотив (Русе), до момента в който Хитрино приема вкъщи водача в групата Добруджа.

Салим Салих
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР