Хитрино продължава победната си серия в първенството на Трета лига

...
Хитрино продължава победната си серия в първенството на Трета лига
Коментари Харесай

Хитрино с нова победа в Нови пазар

Хитрино продължава победната си серия в шампионата на Трета лига – Североизточна аматьорска футболна група. В мач от ХХII кръг, игран при слънчево и топло за края на месец март време на градския стадион в Нови пазар пред към 300 фенове, близо 100 от които почитатели и последователи на Хитрино. Гостите не оставиха късмет на домакините за даже непълен триумф. Съвсем предстоящо дуелът мина под диктовката на Хитрино.

Футболистите в лавандулов цвят на екипите преобладаваха в средата на терена и създаваха доста положения за гол. Вратарят на Ботев (Нови пазар) Тодор Тодоров обаче с решителни намеси опази вратата си суха в първите минути на мача. При една от следващите офанзиви на гостите в 20-ата минута Ивелин Василев беше на точното място и от доста близко разстояние заби топката в мрежата на Ботев (Нови пазар).

През второто полувреме надмощието на Хитрино продължи, само че гол и по този начин не падаше макар шутовете на Христо Александров, Евгени Стоянов, Ивелин Василев, Явор Тодоров и Максим Недев. На три пъти и гредите избавиха домакините след мощните удари на Ивелин Василев, Расим Нурханов и Христо Александров. Все отново разумното се случи и в 83-ата минута, откакто на два пъти топката срещна гредите зад вратаря Тодор Тодоров се озова в мрежата, вкарана още веднъж от Ивелин Василев.

Загубата закотви Ботев (Нови пазар) на осмо място в класирането с 21 т. след Светкавица (Търговище) и пред Спартак 1918 (Варна). От началото на пролетния дял от шампионата, тази загуба е четвъртата поредна, което не приказва добре за тима.

Салим Салих Североизточна Трета лига 22 кръг, събота 24 март  Ботев (Нови пазар) 0:2краен резулат  Хитрино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР