Хитрата Мария си докара беля на главата И то сама, без

...
Хитрата Мария си докара беля на главата
И то сама, без
Коментари Харесай

Мария се вкара в двоен капан с тези снимки!


Хитрата Мария си докара пакост на главата

И то сама, без някой да я подбутва към това „ знамение “. Знайно е, че заралийката обича да копира, но като жабата, дето видяла, че подковават коня и тя вдигнала крайник.

Та пенсионираната певица реши да подбуди интереса към личната си личност, тъй като по този начин и не съумя с втурването си назад към кариерата си.

И се пусна в мрежата без грим и с просулен сив спортен екип.Мара Отварачката постоянно е държала на външния си тип, като непрекъснато акцентираше върху първокласните си бутикови дрешки.

Миньончето сякаш повърхностно наблягаше цената на парцалките, които навличаше, до момента в който бе женена за Митко Андонов и най-много на баровеца Християн Гущеров.

Но нещата в този момент са пагубни, а с тези фотоси тя се вкара в двоен капан.

„ Мара Отварачката крепко го е закъсала. Вероятно нейния Миро по този начин го е ошушкала, че завалията не може да й купи мечтаните шикозни парцалки, с които заливаше мрежата “, сервират я зевзеци.

Според клюките Мария по този начин докарала третия си брачен партньор, че с цел да й угоди, заседнал до шия в заеми.Дори на няколко пъти бракът им бе на кантар, точно поради неспирните искания на Мара.

Други подчертаваха на фейса на певицата от фотосите.

„ Макар и без грим,никак не наподобява натурална. С тези големи джуки и фотошопирането, различен път  е естествена “,нападнаха я и форумци.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР