Хитовото шоу Married At First Sight Australia предлага на обнадеждените

...
Хитовото шоу Married At First Sight Australia предлага на обнадеждените
Коментари Харесай

Married At First Sight Australia звезди с много известни бивши - от диджеи до футболисти

Хитовото шоу Married At First Sight Australia предлага на обнадеждените необвързани нетрадиционен метод да намерят любовта - само че се оказва, че този сезон актьорският състав не се срами от публично внимание, защото някои от тях имат доста високопоставени някогашни изгори.

Състезателите влизат в опита с вярата да намерят тази, защото специалистите ги сдвояват с тяхната „ съвършена “ половинка и се женят. Въпреки това, като всяка връзка, всички те идват с минали любовници.

От известни футболисти до интернационалните диджеи и даже някои някогашни ученици на MAFS, които са били „ проследени “, този сезон състезателите на MAFS имат някои забележителни някогашни, които са оставили след себе си, подготвени да намерят своя човек.

Първо, съгласно The ​​Tab, булката на MAFS Лорън Дън, 32, преди този момент е излизала с известния интернационален диджей Стив Аоики и наподобява, че те към момента са положителни другари. След това това беше повдигнато в епизод на So Dramatic! подкаст, където беше оголен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР