Хитовият турски сериал Приказка за Бодрум вече и в български

...
Хитовият турски сериал Приказка за Бодрум вече и в български
Коментари Харесай

Мегазвездите на турските сериали в премиерен сериал по Diema Family от 3 август

Хитовият турски сериал " Приказка за Бодрум " към този момент и в български ефир! Завладяващата история потегля премиерно на 3 август, понеделник, в ефира на Diema Family.

Виж още: Звездата от " Почукай на вратата ми " шашна след развода! Ханде Ерчел отново живее с мъжа си, само че под наем 

" Приказка за Бодрум " наблюдава историята на богато семейство, станало жертва на личната си лакомия. Хотелиерът Еврен Ергювен живее в цялостен разкош и светът е в краката му. Една неправилна инвестиция изхвърля заможното му семейство от истанбулския хайлайф и прекатурва съществуването им напълно. Еврен, брачната половинка му и двете им деца са принудени да заживеят непретенциозно до момента в който пробват да загърбят изкушенията от предишното. 

Виж още: Смут край Босфора: Развежда ли се Берен Саат? Какво се случва с брака ѝ - отговор от първо лице

Бодрум ще изправи фамилията пред мъчителен път, по който надълбоко защитавани секрети ще бъдат разкривани последователно, а трагичната смяна в света им е подготвила неподозирани премеждия. Когато се намеси любовта обаче, животът на героите ще придобие нов смисъл, в който парите нямат значение. 

Виж още: Радост в Турция: Любима двойка още веднъж се събра, Джан Яман и Демет Йоздемир отново са дружно

Самият сериал стартира да се излъчва в Турция през 2016 година Тогава печели интереса на фена и бързо става любимец в prime-time-a на KanalID, по която се излъчва. 

Виж още: Йозджан Дениз се разведе с жена си, а в този момент отново се събраха! В Турция са уверени: ще има нова женитба

Режисьор на " Приказка за Бодрум " е Мехмет Ада Йоздетекин, работил и по " Север-юг ", " Любов и наказване ". Сценарият е на Башар Башаран и Емре Йоздюн.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР