Хитовият сериал на Netflix Stranger Things (Странни неща) ще има

...
Хитовият сериал на Netflix Stranger Things (Странни неща) ще има
Коментари Харесай

Stranger Things се пренася на театралната сцена

Хитовият сериал на Netflix " Stranger Things " (Странни неща) ще има своя спин-оф продукция, единствено че не на екран, а на сцена. По-късно тази година пиесата със заглавие " Stranger Things: Първата сянка " ще направи своята международна премиера в театъра " Феникс " в Уест Енд, Лондон.

Постановката, която е " вкоренена в митологията " на сериала, е по истинска история на основателите му - братята Рос и Мат Дъфър. Преди осем години те я написват за малкия екран, само че в този момент сюжетът ще се придвижи в театъра - опция, която двамата " в никакъв случай не са очаквали ".

Братята споделят пред BBC, че имат още хрумвания за спин-оф, само че театралната пиеса е " изцяло нова почва " за тях. Действието се развива в същата галактика, в която е и известният ефирен сериал, и служи като предистория на събитията в него.

Зрителите ще се пренесат още веднъж в градчето Хокинс през 50-те години на предишния век и ще се включат сюжетни линии на към този момент познати герои, измежду които Джим Хопър, Джойс и Боб Нюби като възпитаници в гимназията, както и сегашния изверг на сериала Хенри Крил.

Пиесата е написана от сценаристката на " Stranger Things " Кейт Трефри, а режисьор е трикратният притежател на премията " Тони " Стивън Далдри, което е един от продуцентите и на телевизионния сериал " The Crown ".

" Хокинс, 1959 година: елементарен град с елементарни грижи. Колата на младия Джим Хопър не възпламенява, сестрата на Боб Нюби не приема съществено радиопредаването му, а Джойс просто желае да приключи учебно заведение и да се махне от града. Когато идва новият възпитаник Хенри Крил, фамилията му открива, че новото начало не е толкоз елементарно... а сенките от предишното имат доста дълъг обхват ", по този начин звучи част от синопсиса на продукцията, чиято премиера е през декември.

Here`s some new wallpapers for the upcoming spinoff play coming out this year! Enjoy:)
— Michael Jae (@itsMichaelJae)
Мат Дъфър споделя, че ще бъде " доста занимателно " да се срещнат по-младите версии на актуалните герои на сериала.

" Така че, да, имаме мрака и ужаса, които идват дружно с историята на Хенри Крил, само че по-късно имаме нещо като развлечение, което идва от срещата и опознаването на младата Джойс, младия Хопър, младия Боб ", споделя той пред BBC.

Запитан по какъв начин се е появила концепцията за театрална режисура, Мат Дъфър изяснява, че не е пристигнала от тях, а от Стивън Далдри.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР