Хитовият НЛО сериал Проект Синя книга, продуциран от създателя на

...
Хитовият НЛО сериал Проект Синя книга, продуциран от създателя на
Коментари Харесай

Хитовият НЛО сериал Проект Синя книга отново по Epic Drama

Хитовият НЛО сериал " Проект Синя книга ", продуциран от основателя на " Контакт " и " Завръщане в бъдещето " Робърт Земекис, се завръща по Epic Drama на 19 март и ще се излъчва всеки четвъртък от 22:00 часа.
В последно време НЛО и обвързваните с тях явления привлякоха внимание в международен мащаб и сезон 2 идва, с цел да насочи нов трагичен взор към първоизточника на тайните теории по тази тематика, като се базира на действителни случаи, запалили въображението на Америка по тази тематика.
Базиран на действителни топ секретни следствия на НЛО и свързани с тях явления, извършени от Военно-въздушните сили на Съединени американски щати сред 1952 и 1969, всеки епизод черпи от действителни случаи, съчетаващи теории за НЛО с достоверни исторически събития . Сезонът се задълбава в печално известни случаи като този в Розуел и Зона 51 и предлага ретроспективен взор към богатата история на фона.
Актьорският състав на сериала включва Ейдън Гилън (Game of Thrones, Peaky Blinders) и Майкъл Маларки (The Vampire Diaries) надлежно като доктор Алън Хайнек и Капитан Майкъл Куин, както и Нийл Макдона (Yellowstone, Altered Carbon) като военачалник Джеймс Хардинг, Лаура Менел (Watchmen, The Man in the High Castle) като Мими Хайнек и Ксения Соло (Black Swan, Lost Girl) като Сузи Милър.
" Проект Синя книга " е въодушевен от персоналните прекарвания на доктор Хайнек, брилянтен академични професор, вербуван от Военновъздушни сили на Съединени американски щати, с цел да озаглави тайния план за следствия (Проект Синя книга), който изследва хиляди случаи, над 700 от които остават неразрешени и до през днешния ден. На фона на носталгия по 1950-те години, доктор Хайнек (Гилън) и капитан Майкъл Куин (Маларки) са в рисково търсене на истината, впускайки се в това по какъв начин НЛО са повлияли развиването на американските военни практики и технологии.
Новият сезон от 10 елементи стартира със специфичен двойно по-дълъг епизод по необятно известния НЛО случай в Розуел, Ню Мексико, където един притежател на ранчо твърди, че е разкрил мистериозни парчета в границите на парцела си.
Продължавайки на висока скорост, третият епизод се концентрира върху злощастната Зона 51, държавният комплекс в Невада, за който от години се носят клюки, че е магнит за паранормални интензивности и свързани с НЛО събития. В другите епизоди Хайнек и Куин се потапят по-дълбоко в тайните и конспирациите на 1950-те, със случаите на захласнатото Ранчо Скинуокър (имот от 512 акра, за който се твърди, че е обект на голям брой паранормални и НЛО явления), мистериозната среща Кели-Хопкинсвил (при която се твърди, че семейство от Кентъки е било посетено от извънземни), злощастните опити на Централно разузнавателно управление на САЩ за надзор на мозъка, както и един случай, в който Хайнек съветва основателите на реално-съществуващия филм " Близки срещи от трети тип ".
" Проект Синя книга " сезон 2 започва по Epic Drama в Централна и източна Европа в 22:00 на 19 март, четвъртък.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР