Хитовият изпълнител подписа продуцентско-мениджърски договор с музикалната компания. Макар и

...
Хитовият изпълнител подписа продуцентско-мениджърски договор с музикалната компания. Макар и
Коментари Харесай

Фики става част от Diapason Records

Хитовият реализатор подписа продуцентско-мениджърски контракт с музикалната компания. Макар и доста млад той към този момент има сполучлива кариера зад тила си, албум и голям брой шлагери. Оттук насетне изпълнителят ще продължава да се развива и с новата си музикална компания възнамеряват да стартират работа по огромни планове. „ Познаваме Фики от дете, обичаме го. Ние имаме вяра в гения му и неговия капацитет.

Убедени сме, че той може да е освен българска, само че и балканска и европейска звезда.

Затова желаеме да работим с него и дружно да доразвием кариерата му. “ – споделя Ненчо Касъмов, шеф на Diapason Records. С дългогодишните си опит, познанства и контакти и с поддръжката на Фен ТВ и Balkanika Music Television музикалната компания ще даде опцията Фики да работи с най-хубавите и известни балкански създатели и реализатори. „ През всички тези години връзките ми с Ненчо Касъмов са били извънредно положителни и учредени на почитание и другарски усеща.

Въпреки че не съм бил част от Diapason Records, в персонален проект Ненчо постоянно е бил част от живота на фамилията ми. “ – разяснява Фики.

Затова изпълнителят се доверява на опита на Diapason Records и взема решение, че в бъдеще желае да работи тъкмо с тази музикална компания. „ Един реализатор от ранга на Фики има потребност от любов, поддръжка, схващане на потребностите му като реализатор. И с неговия хъс за работа и с професионализма на екипа ни сме уверени, че можем да реализираме доста и да създадем доста положителни планове. “ – споделя още Ненчо Касъмов.

Първата ария на Фики е продуцирана точно от Diapason Records. Дуетът с татко му Тони Стораро „ Кажи ми като мъж на мъж “ излезе през 2013 година Очаквайте новите планове на известния реализатор в ефирите на Фен ТВ и Balkanika Music Television.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР