Хитовият филм на Кристофър Нолан Опенхаймер за разработването на атомната

...
Хитовият филм на Кристофър Нолан Опенхаймер за разработването на атомната
Коментари Харесай

Биографичният филм за Боб Марли чупи рекорди на премиерата си

Хитовият филм на Кристофър Нолан " Опенхаймер " за създаването на атомната бомба пожъна огромен триумф на филмовите награди на Британската академия в Лондон, заяви Voice of America (VOA). Филмът завоюва седем награди на английския еквивалент на Оскарите, в това число за най-хубав филм, най-хубав режисьор за Нолан и най-хубав основен артист за Килиън Мърфи за ролята му на физика Робърт Дж. Опенхаймер.

Междувременно Боби завоюва премията за най-хубав филм на премиите People's Choice за 2024 година " Анатомията на Грей " беше определена за ТВ шоу на годината. Други огромни спечелили са певицата Тейлър Суифт, играчът от NFL Травис Келси, рапърът I-Spice и Бионсе.

Биографичният филм Bob Marley Won Love започва преди всичко на 13 пазара и сложи нови върхове в деня на откриването на музикалния биографичен филм във Англия, Франция и други В Ямайка филмът сложи върха за най-голямото кино прожектиране на всички времена, написа Voice of America (VOA).

Това е впечатляващо достижение за музикалната биография на Боб Марли, режисирана от Рейналдо Маркъс Грийн, която се концентрира върху основаването на албума Exodus на именития артист през 1977 година и концерта му в Ямайка. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР