Хитовия американски сериал “Орвил е създаден и продуциран от Сет

...
Хитовия американски сериал “Орвил е създаден и продуциран от Сет
Коментари Харесай

Орвил - премиера на най-вълнуващия американски сериал през 2018 година

Хитовия американски сериал “Орвил " е основан и продуциран от Сет Макфарлън. Носителят на “Еми " (Семейният вид и Тед) е взел участие в основаването на хитовата поредност “Космос ". Отново на галактическа тема, сериалът ще ни води още по-далеч в бъдещето, където хора и извънземни ще си сътрудничат с цел да изследват космоса. 

Хитовият сериал е с извънреден, заради опциите, които се откриват пред галактическия транспортен съд " Орвил “. Интересен акцент се слага върху взаимоотношенията на екипажа, състоящ се от хора и извънземни. Сериалът ще има за цел да ви води надалеч в бъдещето, в необятните галактически завършения, с които ще се сблъскат. 

Това е авантюристичен сериал, който е с цели 400 години напред в бъдещето. Действието му се развива в далечната 2417 година, където основният капитан Ед Мърсър (в ролята  е самият Макфарлън) на галактическия и проучвателен транспортен съд “Орвил ". В този неповторим транспортен съд ще работят един до друг хора и извънземни. Ентусиазмът на Ед бързо минава,защото за негово голямо страдание, планетарният съюз назначава някогашната му брачна половинка за първи офицер. Така екипажът ще бъде формиран от деликатно подбрани хора и извънземни, които дружно ще би трябвало да преодоляват провокациите, пред които всекидневно ще се изправят в космоса. 

От 20 ноември, всеки понеделник в 22:00 часа, ще имате невероятна опция да се насладите на комическите завършения с фантастичният сериал “Орвил ". 

Участват още:

Ейдриан Палики в ролята на пръви офицер и някогашна брачна половинка на Ед ( " Агентите на Щ.И.Т. “, " Светлините на стадиона “), Пени Джонсън Джералд ( " 24 “, " Шоуто на Лари Сандърс “), Скот Граймс ( " Американски баща! “, " Праведен “), Питър Мейкън ( " Безсрамници “, " Бош “), Холстън Сейдж ( " Съседи “, " Страховити истории “), Джей Лий ( " Американски баща! “, " Шоуто на Кливланд “), Марк Джаксън ( " Болница " Сейнт Ейдън “) и Чад Ел Колман ( " Живите мъртви “, " Наркомрежа “).
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР