Хитовете на деня, авторски рап парчета и корейски поп ще

...
Хитовете на деня, авторски рап парчета и корейски поп ще
Коментари Харесай

48-годишен кандидат сбъдва музикалната мечта на дъщеря си в X Factor

Хитовете на деня, авторски рап части и корейски поп ще бъдат единствено част от новата вълна осъществявания в кастингите на музикално шоу №1 - X Factor тази неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Още в първите минути на вечерта жури и аудитория ще затаят мирис с оперна песен, а представянето на кандидатката ще бъде единомислещо несъмнено като „ класно осъществяване “.

Истински обожател на K-pop музиката ще се подреди измежду кандидатите за звездната сцена. Корейското осъществяване ще бъде допълнено с хореографията на особено основана денс тайфа, която да впечатли експертното жури.
 х XFactor
48- годишният Николай Николов ще се яви на кастинги, с цел да сбъдне фантазията на невръстната си щерка. Именно огромната й обич към музиката ще се окаже движеща мощ за появяването на бащата и мотивацията му да покаже артистичния си капацитет. Участничка в Евровизия ще потърси същинския актьор в себе си точно на сцената на X Factor.

Екстравагантната дама ще потвърди, че геният и неподправеният жанр са главните детайли на формулата на триумф. Внучката на оперния тенор Любомир Бодуров ще стъпи на сцената на шоуто, с цел да разбере дали има късмет да продължи фамилната история, а IT експерт ще покаже, че хуморът и високите технологии могат да вървят ръка за ръка.

Малко по-късно рап тандем ще провокира несъгласия в журито за бъдещето на регетон ритъма в шоуто, което сътворява звезди. Кои претенденти ще получат зелена светлина за присъединяване в подготвителния лагер и какъв брой откровени ще бъдат Саня, Заки, Любо и Криско към неналичието на гений и музкален слух? – феновете ще схванат в неделя, тъкмо в 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на X Factor , както и на FB страницата на предаването . Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play , а обособени осъществявания можете да видите на формалния канал на шоуто във vbox7
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР