Хитовата постановка ще се играе във Варна на 25 март

...
Хитовата постановка ще се играе във Варна на 25 март
Коментари Харесай

Безпощадна дисекция на любовта, изневерите и брака в ОТБЛИЗО | Луиза Григорова, Александър Сано, Башар Рахал и Любомира Башева на 25-ти март във Варна

Хитовата режисура ще се играе във Варна на 25 март от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Билети могат да бъдат закупени от касите на Театър Българан, Фестивален комплекс и

Съществува ли любовен четириъгълник? Има ли безрезервна обич? Мъжка взаимност? А когато е намесена обич? В живота на всяка жена над 35 ли се появява “една по-млада ”? Ние ли избираме да се влюбим или любовта избира нас?

“Отблизо ” е безпощадна дисекция на любовта, гарнирана с неистини, изневери, ревнивост, пристрастеност, сълзи и доста смях. Един роман за това, че границата сред обич и ненавист е прекомерно тънка. Между висшо благополучие и непреодолима тъга също. Днес имаш целия свят в ръцете си и единствено след момент, единствено след взор, вселената ти се срутва в краката и напълно неопитен, си изправен пред избора да се предадеш или да намериш метод да живееш.
Пиесата е позната на публиката от хитовия филм с Джулия Робъртс и Джъд Лоу.

Хитовата режисура ще се играе във Варна на 25 март от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Билети могат да бъдат закупени от касите на Театър Българан и Фестивален комплекс.

Пиесата “Отблизо ” на английския драматург, някогашен стенд-ъп комик и сегашен притежател на Награда “Тони ”, Патрик Марбър, оживява на сцената на ФКЦ в морската столица. Тя е позната на българските почитатели от паметния филм “Отблизо ” (Closer) с неподражаемото присъединяване на Джулия Робъртс, Джъд Лоу, Натали Портман и Клайв Оуен. В основните функции феновете на театралното изкуство ще видят известните български артисти Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Башар Рахал и Любомира Башева.

Режисьор на спектакъла е Антон Угринов, сценографията и костюмите са на Елис Вели, а музиката - на Калин Николов.

“Отблизо ” е история, която наблюдава дванадесет любовни епизода от живота на две дами и двама мъже, свързани от невидимите влакна на пристрастеността и привличането. Отдалеч техният блян по любовта и щастието наподобява хубав, прочувствен и сантиментален, само че от близко може да се окаже прекомерно грубо занятие...
Какво още можем да гледаме във Варна:

на 2 април от 19.00 часа , ФКЦ - зала 1

" НАТЮРМОРТ СЪС ЗАТЛЪСТЯЛ ПЛЕМЕННИК " комедия от Йон Сапдару

Участват: Любо Нейков , Дона Вълова, Роберт Янакиев, Милен Димитров, Ивайло Драганов

Авторът Йон Сапдару е актуален румънски артист и драматург, а спектакълът е по-скоро комедия с детайли на драма. Разказът задава въпроси за измеренията и вредите за това да бъдеш обичан, и да обичаш, както и за необяснимото в обичта сред хората.

Специални Топ цени на билети 15.00 и 20.00 лева .

Вижте какво още следва от Театър БЪЛГАРАН в
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР