Хитовата поредица “Аватар изглежда е съпътствана от зловеща прокоба. Тя

...
Хитовата поредица “Аватар изглежда е съпътствана от зловеща прокоба. Тя
Коментари Харесай

Проклятието на “Аватар”: Зрители умират по време на прожекции

Хитовата поредност “Аватар ” наподобява е придружена от злокобна поличба. Тя провокира към този момент втора гибел на свои почитатели по време на прожекция. След като преди време мъж умря по време на прожекция на първия филм от поредицата, в този момент почитател на новия филм, “Аватар: Природата на водата ”, умря от сърдечен удар, за който се допуска, че е провокиран от неспокойствие, до момента в който е гледал кино лентата, заяви “Метро ”.

Продължението на блокбастъра на Джеймс Камерън, публично озаглавено “Аватар: Природата на водата ”, беше пуснато по кината в целия свят в петък.

Филмът бе дълго чакан от почитателите на първата част, излязла през 2009 година, и може да се похвали със звезден актьорски състав, включващ Кейт Уинслет, Зоуи Салдана, Сам Уортингтън и Сигорни Уивър.

Мъжът, който е разпознат като Лакшмиредди Срину, е отишъл да гледа кино лентата в киносалон в региона Какинада в южния щат Андхра Прадеш дружно с по-малкия си брат. Според локални известия Срину е получил удар и е примрял по средата на тричасовия филм. Съобщава се, че е бил откаран в държавната болница в Педапурам, където е разгласен за мъртъв.

Д-р Санджив Гера, шеф на болница Fortis в Нойда, съобщи пред “The Hindustan Times ”, че има “продължаващо инфектиране на кръвоносните ни съдове ”, изключително след прекаран Коронавирус.
 Амбициозно: Джеймс Камерън възнамерява най-малко седем кино лентата
“Аватар: Пътят на водата ” раздвои кинокритиците

Обяснявайки какво може да е предизвикало инфаркта на Срину, той добави:

“Поради стрес, повишение на кръвното налягане, както се е случило в този случай, артериите на сърцето може да са се раздрали, а това може да докара до ненадейно прекъсване на сърдечната активност ”.

Д-р Прадип Кумар от болница Aster CMI добавя пред изданието:

“Това може да се дължи на скъсване на плака в коронарните съдове или на задействане на аритмия заради възбуденост. ”

Подобни смъртни случаи се случват по време на вълнуващи мачове или прочувствени обстановки.

През 2010 година 42-годишен мъж в Тайван също умря от сърдечен удар, до момента в който гледа първия филм “Аватар ”. Тогава беше обявено, че посетителят на киното е имал анамнеза за високо кръвно налягане и че гибелта му евентуално е била породена от “прекомерна възбуденост от гледането на кино лентата ”.

Филмът “Аватар 2 ” сигурно е направил възторг през премиерния си уикенд, като е събрал 135 млн. $ в американския боксофис. Това се случва, откакто режисьорът Камерън призна, че изработката на наситеното със специфични резултати продължение е била “много скъпа ”, и заяви, че с цел да излезе на облага, ще би трябвало да събере 2 милиарда $, което до момента са правили единствено пет кино лентата, в това число първия “Аватар ”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР