Хитовата австралийска риалити поредица в стил Men at Work“ ТИРАДЖИИ

...
Хитовата австралийска риалити поредица в стил Men at Work“ ТИРАДЖИИ
Коментари Харесай

``Пристанищният патрул на Сидни`` и ``Тираджии в пустошта`` по VIASAT EXPLORE |

Хитовата австралийска риалити поредност в жанр „ Men at Work “ ТИРАДЖИИ В ПУСТОШТА продължава с четвърти сезон по най-мъжкия ТВ канал от фамилията на Viasat World – - от 28 февруари в 22:00 часа, като в това време не престават излъчванията на епизодите от предходните сезони - всеки понеделник от 22:00 и всеки петък от 21:05 часа.

От 10 март, четвъртък, в 21:00 часа очаквайте една от най-популярните документални поредици от Австралия в последната година ПРИСТАНИЩЕН ПАТРУЛ НА СИДНИ .

Също толкоз настояща е и премиерата на документалния филм ЗАСЕДНАЛ В СУЕЦКИЯ КАНАЛ - на 23 март – за миналогодишното инциденти на кораба „ Евър Гивън ".

Междувременно, феновете на инженерните излъчвания по ТВ канала могат да разчитат на специфична ежедневна графа, до момента в който окачват премиерата на сезон 4 на ОГРОМНИ ИНЖЕНЕРНИ ГРЕШКИ на 2 март от 21:00 часа.



Тираджии в пустошта

Премиера от понеделник 28 февруари в 22:00 ч.

Сезон: 4
Брой епизоди: 13 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Outback Truckers

Те се завръщат за четвърти сезон! Най-големите камиони и най-коравите водачи се пробват да покорят една от последните граници на света - австралийската пустота. За камионите и тираджиите, пътуващи през тази величествена и сурова природа, има единствено един метод да се стигне от А до Б: сложният метод.

Това са австралийските „ тираджии в пустошта ", мъже и дами в големи камиони по дълги направления през някои от най-негостоприемните терени на планетата. Едно е значимо по тези места: да доближат задачата и да се върнат живи. Този сезон ще бъде по-впечатляващ, по-добър и по-труден от всеки път, доказвайки какъв брой е тежка работата в някои от най-отдалечените краища на австралийската пустота.





Пристанищният патрул на Сидни

Премиера от четвъртък 10 март в 21:00 ч.

Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Sydney Harbour Force

Този риалити сериал наблюдава неуспехите и триумфите на група отдадени хора, носещи отговорността да опазят най-голямото естествено пристанище на планетата, което е и едно от най-натоварените.

Дом на известния мост Харбър Бридж и Операта, пристанище Сидни е измежду най-емблематичните водни пътища на света. С повърхност 55 кв. км и 240 км брегова линия, то има безчет очарователни характерности - национални паркове, спиращи дъха частни резиденции, укрепен остров, зоопарк и непрекъснато менящ се образ с огромни строителни обекти край водата.

Живият и дишащ воден път кипи от активност през цялата година - пристанищни фериботи, лодки за празненства, круизни яхти и избавителни баржи - и целият живот там разчита на това всеки ден.



Рубрика: Победи и провали на инженерството

Всеки ден от понеделник до петък, в 17:15 ч.

Показваме ви върховете и неуспехите в света на строителството за февруари; върховите достижения включват най-внушителните небостъргачи и най-големите круизни кораби, а неуспехите - дефекти в дизайна на мостове, тунели, автомагистрали, както и случилото се с Наклонената кула в Пиза.

Гледайте най-големите инженерни победи и провали по Viasat Explore с най-хубавите епизоди на „ Строеж на колоси " и „ Огромни инженерни неточности " .





Огромни инженерни неточности
Премиера от сряда 2 март в 21:00 ч.

Сезон: 4, Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Massive Engineering Mistakes

Хората строят от повече от 10 000 години; ние сме инженерни специалисти и все пак всяка година стават известни истории на строителни произшествия по целия свят. С достъп до проектантски екипи, очевидци и група от специалисти, ние проучваме какво се е объркало при всяка строителна неточност, проверяваме за какво е останало неоткрито и разкриваме по какъв начин инженерите се пробват да го поправят.

В четвъртия сезон, наред с други истории от цялостен ​​свят, ние проверяваме какво е блокирало едно от най-натоварените кръстовища в Америка и разкриваме за какво акустиката в операта на Сидни постоянно е била толкоз проблематична; пътуваме също до Италия, първо до Генуа, с цел да проучим сриването на моста Полчевера, а по-късно до Неапол, с цел да разберем дали локалните геологически особености са отговорни за солидна яма в болничен паркинг.



Заседнал в Суецкия канал
Сряда 23 март в 22:00 ч.

Брой епизоди: 1 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Stuck in the Suez

23 март 2021 година - „ Евър Гивън ", който е по-голям от небостъргача Емпайър Стейт Билдинг, е връхлетян от мощна пясъчна стихия при превоз на 20 000 контейнера с товар през един от най-критичноважните водни пътища на планетата.

Отклонен от курса, екипажът се бори с ураганен вятър; сутринта египетските управляващи афишират немислимото - колосалният транспортен съд е затънал по диагонал в Суецкия канал и не може да помръдне. От двете страни стотици кораби чакат реда си, основава се пагубно запушване с главозамайващата цена 10 милиарда $ дневно! Документалният филм разкрива по какъв начин новаторска композиция от технология и груба мощ в последна сметка избавя ситуацията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР