Хитов поп фолк изпълнител е бил на косъм от смъртта Сериозни

...
Хитов поп фолк изпълнител е бил на косъм от смъртта
Сериозни
Коментари Харесай

Положението е сериозно!Хитов поп фолк певец се бори за живота си

Хитов поп фолк реализатор е бил на косъм от гибелта

Сериозни здравословни проблеми мъчат фолкаджията Ерик. Роденият в Карлово през 1981година артист с името Георги Димитров и псевдоним Ерик е претърпял тежка интервенция. Преди дни той лежащ на операционната маса поради съществени проблеми със сърцето.

Дълги години той страдал от диабет. Захарната болест изпълнителят отключва след гибелта на татко му и злополуката, която претърпял.

При интервенция на сърцето му обаче лекарите се сблъскали с още един проблем-отказва един от бъбреците. Но докторите в столичната клиника се оправят сполучливо и Ерик към този момент е нормализиран.

„ Благодаря на всички, които ми стискаха палци и се молеха за мен. Благодаря на Бог и на лекарите, че ме избавиха и още веднъж ме изправиха на крайници.Бог ме излекува за часове “, признателен е изпълнителят.

В последно време Ерик се е отдал на рисуването и от известно време е преоткрил Бог. Това той  е споделил пред колежката си Глория.

В момента звездата на Диапазон рекърдс се възвръща и в края на юни  е бил изписан от болничното заведение.

Феновете му стискат палци  и се надяват бързо да се върне на музикалната сцена, с цел да изпее следващия шлагер.А Ерик им дава обещание да извърши упованията им.

Тагове: Ерик поп фолк певец болница операция фолкаджия Георги Димитров-Ерик
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР