Хитмейкърът Криско, който се пробва за водещ в Шоуто на

...
Хитмейкърът Криско, който се пробва за водещ в Шоуто на
Коментари Харесай

Край на сътрудничеството между Криско и Слави заради най-лютия враг на Дългия?

Хитмейкърът Криско, който се опитва за водещ в " Шоуто на Слави “, зарязва Трифонов и пристава на най-лютия му зложелател Маги Халваджиян. Бдителни фенове свидетелстват, че някои от репортерите на " Господари на ефира “ към този момент са извънредно близки с музиканта. Приятелските връзки се зародили още откогато рапърът  започна взаимна работа с екипа на Магърдич Халваджиян в " Х Фактор “, където габровецът бе част от звездоното жури. Той даже направи компания с режисьора на " Господари на ефира “ Кирил Кирилов - Кико Adamand Records.

Репортерите на " Господари на ефира “ Ева Веселинова и Димитър Върбанов също прекарват много време дружно с Криско, Тита и техния екип на морето. Докато обикаляли дружно по нощните заведения в Слънчев бряг и Свети Влас, репортерите хващали и много нередности и нагли измами, които документирали, написа " Хотнюз ". Най-вероятно издънките ще са обект на репортажите им в идващия сезон, а на фрагментите като нищо може да се появи и Криско.

Едно от най-честите нарушавания бил двойният стандарт в цените за българи и чужденци, които за някои артикули и услуги достигали разлика от 100 евро, издават от екипа. Криско заслужи много рецензии като част от екипа на Трифонов. Между двамата по този начин и не се получи заварка, а хуморът и театралното им наличие удари дъното. Затова Криско решил да загърби Дългия и да се опитва в различен вид излъчвания, които прави Халваджиян. Маги и Слави от години са скарани и даже се съдиха на няколко инстанции за 13 бона.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР