Хитмейкърът A$AP Rocky е в България, за да снима нова

...
Хитмейкърът A$AP Rocky е в България, за да снима нова
Коментари Харесай

Гаджето на Риана е в България: Ето какво прави A$AP Rocky в страната ни

Хитмейкърът A$AP Rocky е в България, с цел да снима нова реклама и е доста допустимо да го забележите по улиците. Да се разноски по улиците нагизден в халат и пантофи, да похапне чипс и да поговори със статисти – това са част от заниманията, на които се отдаде рапърът A$AP Rocky по време на визитата си в България, написа " Монитор ". Рапърът стана доста известен у нас, откакто стана ясно, че е гадже с Риана, която не е коментирала тематиката на този стадий.

Той взе участие в акцията на шведска финтех компания, а компания на снимачната площадка му прави друго гадже на суперзвезда – Скепта, който се среща с Адел, която също не е издала детайлности към новата си връзка, само че очевидно и двете дами харесват един вид мъже.

Виж още:

Миналата година Риана се раздели с милиардера Хасан Джамийл, а по-късно започва връзката си с A$AP Rocky. Спекулациите за романса им започнаха, когато певицата включи рапъра в акцията за козметичния си бранд " Скин Фенти ". Тогава двамата дадоха няколко взаимни изявленията, с цел да промотират съдействието си. Официалното удостоверение за пламналите искри сред тях пристигна през декември, когато папараци ги уловиха в интимна конюнктура на вечеря в Ню Йорк.

" Да бъдеш във връзка е доста по-добре. Много по-приятно е, когато имаш онази – единствената. Тя коства колкото милион други ", разяснява неотдавна A$AP Rocky и добави, че е подготвен да има деца, само че не е ясно дали ще се случи скоро. Риана е много заета с козметичния си и фешън бизнес, а почитателите са гладни за нова музика, която чакат от няколко години към този момент, само че звездата за момента не разкрива нищо повече в това оношение.

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР