Hitman Pro е проектирана да работи успоредно със съществуващите програми

...
Hitman Pro е проектирана да работи успоредно със съществуващите програми
Коментари Харесай

Hitman Pro 3.8.0 Build 292 Final

Hitman Pro е проектирана да работи паралелно със съществуващите стратегии за сигурност без никакви спорове. Тя сканира компютъра бързо (за по-малко от 5 минути) благодарение на облачна технология употребяваща енджините на следните антивирусни:Emsisoft, IKARUS, BitDefender, G Data и Dr.Web и не забавя работата на компютъра. Hitman Pro може и да не се конфигурира. Програмата може да се ръководи непосредствено от USB флаш устройство, CD / DVD, местен или мрежов корав диск. Hitman Pro ви предлага гратис сканиране. Тя е предопределена да ревизира дали стратегиите за сигурност конфигурирани на вашия компютър ви защищават.

Всички съществени интервенции по разкриване на зловредни приложения се извършват не на локалния компютър, а на далечен сървър. Благодарение на този метод, HitmanPro натоварва доста по-малко компютъра, в сравнение с общоприетите решения, което го прави подобаващ и за слаби машини.

Единствено се изисква бърз интернет канал. Тъй като програмата употребява непрекъснато интернет, в случай че връзката е мудна, непостоянна или претрупана, HitmanPro няма да работи добре.

При инспекцията в случай че нищо не е открито вие в никакъв случай няма да се нуждаете от лиценз. Но когато е открит вирус, тогава вие ще получите безвъзмезден 30-дневен лиценз за унищожаване на опасността. Лиценз: Freeware (само за сканиране).
Промени в Hitman Pro 3.8.0 Build 292 Final:
ADDED: Norwegian language
IMPROVED: Kovter (fileless malware) detection
IMPROVED: Cookie detection in Microsoft Edge and IE (for Windows 10 Fall Creators Update)
UPDATED: User interface, matching Sophos colors
UPDATED: HitmanPro icon, matching Sophos colors
FIXED: Vulnerability in zlib
FIXED: Vulnerability in libpng
INFO: Several minor fixes and improvements
#td_uid_42_5a5f7703506a3.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2017/04/hmp-graphics-80x60.png) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 1
Официална страница
Изтегли: Hitman Pro 3.8.0 Build 292 Final x86 (10.4 MB)
Изтегли: Hitman Pro 3.8.0 Build 292 Final x64 (11.0 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР