Хитът Bad Guy“, с който се прочу младата американска певица

...
Хитът Bad Guy“, с който се прочу младата американска певица
Коментари Харесай

Песента „Bad Guy“ на Били Айлиш е най-продаваната в интернет през 2019 г.

Хитът „ Bad Guy “ , с който се прочу младата американска певица Били Айлиш, бе разгласен за топ световен сингъл за 2019 година от Международната федерация на звукозаписната промишленост, оповестиха Ройтерс и Агенция Франс Прес.

Излязла в края на март м.г., песента от сполучливия дебютен албум „ When We All Fall Asleep, Where Do We Go “ на певицата доближи еквивалента на 19,5 милиона продажби от сваляния от интернет и стрийминг на аудио и видео записи, се споделя в официално съобщение на федерацията. „ Bad Guy “ изпреварва „ Old Town Road “ на рапъра Лил Нас Екс - 18,4 милиона продажби и „ Senorita “ на Камила Кабело и Шон Мендес - 16,1 милиона.
 
„ Bad Guy “ също така оглави класациите по продажби в 15 страни , сочат данни на Международатата федерация на звукозаписната промишленост със седалище в Лондон.



По думите на основната ѝ директорка на Франсис Мур, 18-годишната Били Айлиш провокира възторг с помощта на невероятния си глас и звучене , което е самобитно предизвикателство за обособените жанрове.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР