Хит сред крадците в последно време е обирането на портфейли

...
Хит сред крадците в последно време е обирането на портфейли
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Внимавайте! Тези крадци дебнат да ви оберат по заведенията в София!

Хит измежду крадците напоследък е обирането на портфейли от облекла на клиенти по заведения. Типът кражба не е нов, само че в последно време нашумява изключително в столицата. Заведения публикуват записи от камери, на които се вижда кои са хората, които гастролират по кръчмите и ровят по облеклата. Най-вероятно мъжете са румънци, допускат препатили клиенти. При един от набезите им мъж е олекнал с огромна сума, оставена в якето му. Мъжете са забелязвани и на други места в столицата, като очевидци настояват, че нормално се насочват към маси с по-големи компании. Често крадците сядат тъкмо до окачалка, където са насъбрани голям брой връхни облекла.


Ето какво написаха в обществените мрежи от паметно столично заведение:


"Молим ви да обърнете внимание на фотосите, които публикуваме. На тях ще видите двама мъже, които се канят да сядат, наподобяват като елементарни клиенти, само че в действителност са КРАДЦИ. За страдание към този момент бяхме "посетени " от тях и един от нашите посетители пострада с огромна сума пари...
Тези хора евентуално посещават разнообразни заведения, постоянно с една и съща цел. Обикновено сядат, стартират да преглеждат менюто и като че ли ровейки в персоналните си облекла на облегалката на стола, в действителност преравят вашите. Бъдете бдителни към персоналните си движимости и не оставяте портфейлите си без контрол. Ако споделите фотосите е допустимо да бъдат разпознати или най-малко да предпазим някого от сходна преживелица. "



Преди няколко дни бдителни жители пък разгласиха фотография на мъж, който дебне за разсеяни столичани в градския превоз. "Три следващи дни се качват от региона Орлов мост посока НДК в часовете сред 10 и 10:30 сутринта. Засичала съм ги и вечер сред 6:00 и 6:30 в противоположна посока от спирката на стадиона към орлов мост. Движат се в група от 4 мъже. Двамата са българи, един ром и един чужденец ", написа жена, пътуваща по линията, която е станала очевидец на нападения на крадливата група.

А това е фотографията, която разгласява тя с лицето на един от мъжете:





Текст: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР