Хисаря. Кандидатът за евродепутат Младен Шишков се срещна с жители,

...
Хисаря. Кандидатът за евродепутат Младен Шишков се срещна с жители,
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат Младен Шишков в Хисаря: Туризмът е един от основните приоритети в политиката на ГЕРБ

Хисаря. Кандидатът за евродепутат Младен Шишков се срещна с поданици, членове и симпатизанти на ГЕРБ в Хисаря, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . На срещата участваха също националният представител ген. Константин Попов, регионалният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и кметът на Раковски и административен секретар на ГЕРБ – Пловдив област Павел Гуджеров.
Домакин бе общинският началник на ГЕРБ - Хисаря Бойко Гаврилов. В началото на срещата ген. Попов посочи за какво е значимо всеки да даде гласа си на идните избори на 26 май. По думите му гласуването е опция да се направи избор сред опциите, които действително съществуват. Според ген. Попов отводът да се гласоподава е еднакъв на това някой различен да избере вместо нас.
" С вашата поддръжка евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП ще работят за нашите райони и тяхната съгласуваност, с цел да има по-добри условия за развиването на бизнеса и качествено обучение, което е причина за основаване на работни места и увеличение на приходите, за по-добро развиване на туризма ", разяснява още ген.Попов.
От своя страна, Младен Шишков уточни, че по последни данни на Евростат България е измежду страните с растеж, по-висок от междинния за Европейски Съюз по индикатор нощувки в местата за настаняване. По растеж страната ни изпреварва страни като Дания, Франция, Гърция. Шишков посочи, че Министeрството на туризма работи за одобряване на типовете туризъм отвън летния и зимния сезон – културен, СПА, винен и кулинарен, тематика, която е изключително настояща в региона на Хисаря. По думите му следва и фокусиране върху одобряване на страната като дестинация за конгресен туризъм. По този метод се цели ориентиране на вниманието на вложители, привличане на огромни хотелски вериги и целогодишно потребление въз основата. " Това обаче няма по какъв начин да се случи без добра инфраструктура, която е изключително значима за общата ни съгласуваност. И тук е мястото на парите за по този начин наречената кохезионна политика или с елементарни думи за възстановяване на инфраструктурата, което ще се случи с помощта на извоювания от българските евродепутати рекорден бюджет за България в идващия програмен интервал. От своя страна, положителните пътища ще обезпечат нови вероятности за претовареност, икономическо раздвижване и напредък на туризма ", разяснява Шишков. В тази връзка по думите му за превоз и транспортна инфраструктура следва да бъдат вложени над 2.2 милиарда лева европейски средства, до момента в който 160 млн. лева ще поддържат районната пътна инфраструктура. Наред с това за районно развиване и общински планове кметовете ще разполагат с 1.5 милиарда лева, а водният бранш ще се възползва от над 1.5 милиарда лева европейски вложения. Той прикани присъстващите да гласоподават интензивно за хората, които са работили в Европейските институции, и знаят пътя, по който се вземат решенията, знаят по какъв начин да пазят европейския интерес и този на българските жители.
" Имаме изключителния късмет наш човек, от Пловдив област, да бъде в листата за претенденти за членове на Европейския парламент. За това е значимо да му дадем късмет и да го подкрепим ", прикани присъстващите Гуджеров. Думите му поддържа и регионалният координатор Георги Мараджиев, който съобщи, че всеки глас е значим на 26-ти май, тъй като гласуването е средството да изразим мнение за метода, по който желаеме да се развиват България и Европа. Мараджиев сподели, че изборите на 26 май са значими освен за Европа, само че и за България, тъй като безапелационната победа на ГЕРБ ще помогне на локалната власт да довърши всички стартирани планове и да кандидатства за спомагателни средства.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР