Хисар Оупън, поредният турнир на семейната тенис и СПА верига

...
Хисар Оупън, поредният турнир на семейната тенис и СПА верига
Коментари Харесай

Хисар Оупън си има нов шампион

Хисар Оупън, следващият шампионат на фамилната тенис и СПА верига Уикенд тур, има нов първенец – казанлъчанинът Петър Бозуков. На финала на кортовете на СПА хотел „ Хисар “ той се наложи над Найден Жеков с 6:4 и сподели, че тренировките са дали резултат.

Бозуков и Жеков стигнаха до мача за купата след оспорвани срещи. Найден се изправи на полуфинала против Красимир Минтов, като до този миг нямаше загуба от него. И в тази среща сред двамата Найден изглеждаше по-уверен. Той записа два пробива за 4:1, след което последва спад във формата му, а съперникът му се приближи до поврат. Жеков позволи да му бъдат върнати и двата пробива, само че в последния гейм, в който Краси сервираше за оставане в мача, Найден още веднъж проби и се класира за следващия си край. След срещата той показа, че не знае дали да се радва, тъй като след последните срещи с Краси постоянно губи в идващите дуели. За неприятен шанс прокобата и този път проработи, само че има още шампионати на Уикенд тур, в които може да бъде счупена.

В другия полуфинал поставеният под номер 1 Иван Златанов се изправи против Петър Бозуков. Мачът потегли добре за него до 4:1, само че последва цялостен поврат и представящият се все по-добре Бозуков закономерно се класира за своя първи край.

 Хисар Оупън си има нов първенец
източник: Интерактив тенис
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР