Хипноза срещу . Това предлагал български интернет сайт, на който

...
Хипноза срещу . Това предлагал български интернет сайт, на който
Коментари Харесай

КЗП санкционира сайт, предлагал хипноза за защита от коронавирус

Хипноза против. Това предложил български интернет уебсайт, на който ще бъде наложена санкция от Комисията за отбрана на потребителите, съобщи Българска национална телевизия.
" Мощни внушения за защита " - такова е обещанието на 35-минутната онлайн внушаемост. Авторката ѝ е поставила цена от близо 18 лв., само че е отбелязала и опция потребителите да я употребяват гратис. „ Хората биват изкушавани, че ще получат нещо напълно без пари и че то ще съдържа в себе си някакво ефикасно средство за решение на подобен проблем, който към този момент няма решение “, безапелационен е ръководителят на комисията, като добави, че е нелоялна комерсиална процедура към потребителите да се насочва такова обръщение.
 КЗП: Внимателно проучвайте уеб страниците, от които пазарувате КЗП: Внимателно проучвайте уеб страниците, от които пазарувате
Има от ден на ден сигнали на телефона на потребителя, откогато сме в състояние на рецесия поради ковид. Много от сигналите са поради п...
Логиката на авторката на хипнозата обаче е друга. „ Примерно, да кажем, хората, които са се заразили, по някакъв метод са се страхували да не се заразят. От страха си, може да им е отслабнала имунната система и да са се заразили поради това - поради страха им “, счита тя. Според нея посланието е стигнало до значителен брой хора – близо 4 000 души, като отзивите са положителни.
От Комисията обаче са безапелационни – глоба сигурно ще има. Оттам се надяват по този метод да пресекат бъдещи сходни опити за вдъхване на вяра за запазване на хората от подлия вирус. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР