Хипермаркетът на Kaufland – Стара Загора (Бедечка, ул. Иван Вазов“2)

...
Хипермаркетът на Kaufland – Стара Загора (Бедечка, ул. Иван Вазов“2)
Коментари Харесай

Коледният камион на Coca-Cola ще бъде днес следобед на паркинга на Kaufland – Стара Загора

Хипермаркетът на Kaufland – Стара Загора (Бедечка, ул. „ Иван Вазов “2) е идната точка в турнето на емблематичния коледен камион на Coca-Cola. Между 15 и 21 часа през днешния ден паркингът на магазина ще бъде превзет от магията на Коледа. Малки и огромни ще могат да се срещнат онлайн с Дядо Коледа, да се снимат с него и да се потопят в коледното чудо.

Тези коледни празници Kaufland България внася още повече празнично въодушевление с преференциални цени и неустоими предложения, с които всеки може да зарадва околните си. Най-голямата комерсиална верига у нас предлага още по-богат подбор на артикули от близо и надалеч, предложени от легендата Христо Стоичков. Те могат да бъдат открити в специфичната коледна листовка, годна до 24 декември тази година. По време на промоционалния интервал, клиентите на веригата ще открият многообразие и от козметични артикули и хранителни деликатеси с до 50% понижение, с които да впечатлят гостите на коледната софра. Всички изкушаващи коледни оферти можете да намерите в брошурата на ритейлъра тук.

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР