Хипермаркет Лидл“ във Враца разочарова клиентите си, като ги остави

...
Хипермаркет Лидл“ във Враца разочарова клиентите си, като ги остави
Коментари Харесай

Гавра! „Лидл“ във Враца пусна вмирисани шарани и остави клиентите си без риба на Никулден

Хипермаркет „ Лидл “ във Враца разочарова клиентите си, като ги остави без обичайна за Никулденската софра риба, научи организация BulNews. 
Редакцията ни бе залята от сигнали на читатели, че и в двата магазина на немската верига в града се продават вмирисани шарани на промоция. 
За вчерашния празник врачани се втурнали да купуват от лидлския „ свеж “ шаран, само че останали неприятно сюрпризирани. Когато се прибрали у дома и отворили пакетирана риба, от нея разнесла неприятна миризма на развалено, а самият шаран бил слузест и със подозрителен цвят. Така вместо да честват у дома, опарените клиенти се редили на опашки, с цел да връщат вмирисаната риба.  
Това не е казус за немския магазин. На миналогодишния Никулден още веднъж се продаваха развалени шарани, само че хората не са си взели поука. Ниската цена е привлякла клиентите, само че евтиното се оказало скъпо.
Така „ Лидл “ за следващ път остави клиентите си с празна трапеза на празника.
Тук идва въпросът за какво чиновниците от Агенцията по сигурност на храните са съсредоточили инспекциите си единствено върху паразите, където се продава най-вече жива риба? Защо огромните хипермаркети биват оставяни да продават негодна за консумация риба? Все отново да не забравяме, че рибата се вмирисва от към главата… 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР