Хип хоп изпълнителят Тупак Шакур е все още жив, твърдят

...
Хип хоп изпълнителят Тупак Шакур е все още жив, твърдят
Коментари Харесай

Поредно доказателство, че Тупак е жив и здрав ВИДЕО

Хип хоп изпълнителят Тупак Шакур е към момента жив, настояват конспиролози, откакто изучиха фрагменти на миг, в който рапърът идва хотела MGM Grand Hotel в Лас Вегас в същата нощ, в която той бе убит.

По това време 25-годишният мултиплатинен актьор бе съдбовно прострелян от кола няколко часа, откакто гледа боксовия мач Брус Селдън против Майк тайсън в хотела. Музикалната звезда почива няколко дни по-късно в болница.
В нощта, в която бе прострелян, Тупак се спречква с член на бандата Крипс, който е бил забелязан в лобито на хотела след боксовия мач от един от неговите другари.

Запис от камера за наблюдаване демонстрира по какъв начин Тупак идва в хотела часове преди да бъде убит на 7 септември 1996 година.

Рапърът, прочут още като 2Pac и Макавелиi, почива в болница на 13 септември.

При това, съгласно конспиролозите, не всичко е по този начин, както наподобява.

В Youtube видео, оповестено в канала на MrMakaveli, се изяснява: "Знаете за фрагментите, на които Тупак влиза в лобито на MGM, не знам дали някой е забелязал, само че той минава тъкмо около собствен двойник ".

Описвайки облеклата му, конспирологът споделя: "Той е в оранжева тениска, според от светлината тя наподобява по-тъмна, при по-силна светлина тя наподобява като жълта. Тупак влиза и там има човек, който стои измежду нощ с тил към Тупак. Тупак минава около него.

Той стои тъкмо по същия метод, по който стои и Тупак. Има цигара в ръката си, облечен е тъкмо като Тупак, само че наподобява друго поради светлината. Той стои в сянка, а Тупак под светлината ".

"Той има същата верижка, виждате по какъв начин верижката се поддава отдолу под ризата. Вижте го, тъкмо там е, това е двойник на Тупак ", прави извод конспирологът.

Интернет се раздели на два лагера по въпроса. Едни са на мнение, че това може да изясни теорията, че убитият в действителност е двойника на Тупак, а самият реализатор е към момента жив. Други обаче са безапелационни, че Тупак е мъртъв.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР