Хиновски не е народен представител в 47-я парламент. Бил е

...
Хиновски не е народен представител в 47-я парламент. Бил е
Коментари Харесай

Балабанов: Случващото се е оздравително за ИТН

Хиновски не е депутат в 47-я парламент. Бил е част от Има Такъв Народ и е негов персонален избор. Повече се развличам с претекстовете на подобен вид персони и нощес взеха решение, че нещо не е добре с стратегиите и нощес взеха решение, че нещо не е изпълнено.
Това сподели депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов по bТВ. Той изясни още:

В последна сметка има една позиция. Има и друга - на хората и специалистите, което са останали. Александър Николов не е инцидентен човек, както твърди Хиновски. Наистина се развличам с неговите претекстове. Това демонстрира, че в нашата партия има народна власт. Случващото се е оздравително за нашата партия.

Пожелавам на Хиновски да е здрав, аз съм с положителни усеща. В борба, изключително когато е горещина, хората с темперамент и лидерски качества се демонстрират. Бруталният напън продължава към нас. Министър-председателят в оставка продължава опитите си да пазари депутати. Има закани и предложения към народни представители. хората ми споделят тази информация, постоянно, когато има подобен метод. Има няколко типа оферти- постове, кандидатски листи, закани. Видяхте някогашен министър по какъв начин се държи с депутат. Към мен няма позвъняване, изяснявам си го с поредната ми политика в общественото пространство.

Провеждаме естествени диалози с сътрудниците си. Споделяме си, организираме работни диалози с другите депутати. Всеки има право на този свят да постъпва морално. Нито сме спрели някой, нито сме заплашвали някой. Плащаме цената си.

Практично е решение за държавно управление на експерти. Министър-председателят се е самозабравил. Срамно е неуважението към институциите. Да правиш проява и да не вървиш при президента. Не виждам проблем с бюджета, това е смешно опрощение. Премиерът не е част от бюджетната комисия. Да си пращаш оставката по куриерската компания, можеше да си я пратиш по куриерската компания на един министър.

Има Такъв Народ не вкара страната в рецесия. Предупреждаваше 5 месеца, че не извършва съдружното си съглашение. Ние сме подходили поредно. Във френското предложение на езика на дипломацията наподобява положително, само че то не подсигурява нищо. Българите имат права, които би трябвало да се зачитат. Френското предложение не подсигурява правата им. Не може в последният миг да гласуваме нещо на някой, който да си запише триумф в дипломацията. Отвратително е било държанието на министър-председателя. Записките, които не бяха разкрити, щяха да покажат думите му пред Вархей.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР