HIMO Z16 е модерен електрически велосипед за градски пътувания и

...
HIMO Z16 е модерен електрически велосипед за градски пътувания и
Коментари Харесай

HIMO Z16 – градски е-велосипед с дълъг пробег


HIMO Z16 е съвременен електрически велосипед за градски пътувания и извършване на покупки

Все по-модерно в последно време е да се придвижваме с велосипед. А лятото е идеалното време за е-колелета – когато сме в града, по направления в планината и на други обичани места измежду природата. Добрата вест за всички е, че електрическите колела са налично наслаждение и също така са екологични.

Интересно предложение за градски пътувания намираме в световния онлайн магазин Tomtop. Моделът съчетава преимуществата на велосипед и електрическо транспортно средство. Колелото наподобява стилно, в няколко цветови разновидността и уместно за потребление от двата пола.

HIMO Z16 се отличава със сгъваем дизайн за елементарно преместване и предпазване

Този се отличава с рамка от лека и в същото време здрава алуминиева сплав, минала строги лабораторни проби и тествания за трептения. Важно преимущество е сгъваемият дизайн, който прави HIMO Z16 комфортен за преместване и предпазване, включително в асансьор, кола или под бюрото в офиса.

За удобно и устойчиво каране се грижи амортисьор, който се приспособява към неравностите по пътя. Професионални 16-инчови CST гуми и двойни дискови спирачки на предното и задното колело обезпечават сигурността на колоездача, наред със задни и предни светлини.

Батерията на HIMO Z16 може да се зарежда до момента в който е в колелото или независимо, извадена на открито

HIMO Z16 е оборудван с литиева батерия 10AH 18650, която обезпечава пробег до 55 км при чисто електрическо каране и до 80 км в асистиран режим – на педали и електрически. Батерията на електрическия велосипед може да се зарежда непосредствено, до момента в който е в колелото, или да се извади и да се зарежда настрана – достигането на цялостния потенциал лишава към 5 часа.

„ Въоръжен ” с 250W мотор, развива оптималната скорост 25 км/ч. Три режима на каране се превключват от HD LCD таблото, ситуирано начело. То е водоустойчиво по стандарта IPX7 и демонстрира ясно – както през деня, по този начин и нощем – значими данни като междинна скорост, оставащ заряд на батерията и изминати километри.

Професионални гуми, предни и задни дискови спирачки и светлини обезпечават безвредно каране с HIMO Z16

Е-колелото HIMO Z16 е способно да вози хора с тегло до 100 кг, а самото то тежи 22,5 кг. В сгънато положение има размери 86х65х23 см, т.е. задоволително плътно е за елементарно преместване и предпазване.  Подходящо е за градски пътувания, извършване на покупки, пътувания навън и други сюжети на потребление.

HIMO Z16 е кадърен да измине до 80 км в асистиран режим

Електрическият велосипед е наличен за поръчки на цена от EUR 495,82 с безвъзмездна доставка от Германия. Комплектът включва захранващ адаптер, гаечен ключ, педал и документи.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР