Химки победи с 2:1 гостуващия в първия си мач сле

...
Химки победи с 2:1 гостуващия в първия си мач сле
Коментари Харесай

Химки продължава с възхода си от края на есента

Химки победи с 2:1 гостуващия в първия си мач сле зимната пауза в съветското състезание. и Денис Глуашков означиха попаденията за домакините, а за Уфа се разписа в добавеното време.

Химки приключи есенния дял със серия от шест срещи без загуба. Отборът направи добра подготовка и по всичко проличава, че ще продължи със постоянното си показване и няма да е измежду забърканите в борбата за оцеляване.
И до почивката Химки беше по-дейният тим, само че удар на Глушаков от фаул мина настрана от задачата, а Конате пропусна да открие резултата с глава. Нападателят на домакините се реваншира в 49-ата минута, когато се възползва от хубаво подаване на и прати топката в мрежата.

Четвърт час по-късно Владислав Камилов не се намеси добре след центриране на Мирзов и мазета топката на крайници на Глушаков. Последва мощен изстрел на някогашния национал и втори гол за " червено-черните ".
В 74-ата минута Кухарчук удари с лакът, което означаваше червен картон за халфа на домакините. Уфа съумя да върне едно попадение, само че чак в последните секунди, когато Камилов беше прецизен с глава.

В класирането Химки е на 10-о място с 28 точки, а Уфа остана на предпоследната 15-а позиция с актив от 13 точки, колкото има и.

Премиер Лига 20 кръг, събота 27 февруари  Химки 2:1краен резулат  Уфа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР