Химки Москва отбеляза 15 тройки за победата със 103:86 над

...
Химки Москва отбеляза 15 тройки за победата със 103:86 над
Коментари Харесай

Химки отбеляза 15 тройки за категорична победа срещу ПАО

Химки Москва означи 15 тройки за успеха със 103:86 над Панатинайкос, с което руснаците усъвършенстваха салдото си на 4:1 и се изравниха с водачите в баскетболната Евролига за мъже ЦСКА Москва и Барселона. Те обаче ще играят своите мачове от петия кръг по-късно през днешния ден.

Химки и ПАО се движеха дружно през по-голямата част от мача, само че руснаците направиха серия от 10:2 рано в четвъртата част и записаха още една с 16:4, с цел да затворят срещата. Цели шестима от домакините приключиха с двуцифрен актив, като Алексей Швед бе най-резултатен с 26 точки и седем асистенции, а Джереми Евънс записа дабъл-дабъл при 10 точки и 11 битки.

Джимър Фредет означи 16 точки за Панатинайкос, който е с баланс 2:3.
Анадолу Ефес Истанбул завоюва четвъртата си поредна победа след 85:70 против Цървена звезда и също е с баланс 4:1. Василие Мичич означи 26 точки за турския клуб, до момента в който Лоренцо Браун записа 18 за сърбите.
С 4:1 към този момент е и Армани Милано, който победи с 81:78 като посетител АЛБА Берлин. Германците водеха през по-голямата част от семейството си, само че италианците нанизаха четири тройки при серия от 13:1 в края на третата и началото на четвъртата част, с цел да вземат дефинитивно преднината.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР